< Terug naar overzicht

Terugblik: ?Ook in warrige tijden hou(t)d moe(t)d?

Datum 18 nov 2010
Locatie Locatie: Snoeren Kozijnen
Adres Frankrijkstraat 10, Kaatsheuvel
Terugblik: ?Ook in warrige tijden hou(t)d moe(t)d?
De belangstelling voor de bedrijvenpresentatie van Snoeren Kozijnen op donderdag 18 oktober was overweldigend. Maar liefst 145 KOS-leden werden in de prachtige showroom ontvangen; samen met de 30 personeelsleden was het een gezellige drukte.

Frank Snoeren opende de avond en liet ons kennismaken met alle aspecten van een zeer dynamisch, bijzonder en flexibel Kaatsheuvels bedrijf. Volkomen onverwacht werd medewerker Eric Sins in het zonnetje gezet. Hij werd gehuldigd in verband met zijn 25 jaar dienstverband! Uiteraard werd daar samen op geproost.

Sjaak Verbeek van Verbeek Sterkhijswerk, gespecialiseerd in het leveren van hydraulische vrachtautokranen voor diverse toepassingen, presenteerde deze avond eveneens zijn bedrijf. Bij Verbeek Sterkhijswerk tilt men alles naar een hoger niveau. Zo kunnen bijvoorbeeld de kozijnen en dakkapellen van Snoeren worden verplaatst door de kranen van Verbeek.

Daarna mochten we vrij rondkijken in de fabriek. De gehele fabriek was vanavond in bedrijf, zodat we ondermeer kennis konden maken met de nieuwste machine: een productiestraat voor kozijn-, raam- en deuronderdelen. Innovatief in Nederland! De medewerkers stonden graag klaar voor al onze vragen.
Een DJ zorgde voor sfeervolle muziek en verlichting. De ons bekende Harry Hens zorgde tussendoor voor het nodige vermaak en de catering werd uitgebreid met een heuse frietkar voor onze lekkere trek. We kwamen niets tekort!

Tot onze verrassing ging het KOS-bestuur naar huis met het spreekgestoelte wat eerder die avond door de sprekers gebruikt werd. Dat gaat vast nog van pas komen. Alle gasten ontvingen bovendien als aandenken het ‘Rondje Snoeren’: een handig dienblad uit eigen productie.
Alle medewerkers van Snoeren Kozijnen en Verbeek Sterkhijswerk bedankt!

Klik hier voor meer foto's

Terug naar boven