< Terug naar overzicht

Terugblik: Oranje maakt plaats voor groen

Datum 17 jun 2010
Tijdstip 00:00 uur
Locatie Locatie: Hoveniersbedrijf Florato
Terugblik: Oranje maakt plaats voor groen
Hennie Trommelen van Hoveniersbedrijf Florato twijfelde heel even of zijn bedrijf voldoende interessante stof zou hebben voor een KOS-presentatie. Die twijfel bleek onterecht: zo’n 70 KOS-leden hadden op 17 juni jl. - te midden van al het uitbundige en strijdlustige oranje - behoefte aan een ‘groene’ avond. We kunnen inmiddels terugkijken op een bijzonder informatieve, verrassende en gezellige zomeravond in de buitenlucht.
Hennie Trommelen verhaalde ons over de start van het hoveniersbedrijf, de uiteenlopende werkzaamheden van tuinontwerp, aanleg en onderhoud, en over de ontspannende werking van groen.
Want groen is de kleur die in de natuur het meest voorkomt. De kleur werkt ontspannend en geeft frisheid en energie. Voor diegenen die wel van deze voordelen willen profiteren, maar het tuinieren liever aan een ander over laten, biedt Florato sinds 1987 deskundigheid en vakmanschap. Met sfeervolle ontwerpen, het gebruik van eerlijke en goede materialen in combinatie met de juiste planten staat Florato garant voor veel tuinplezier. Voorbeelden daarvan waren te zien op een prachtig groot scherm en natuurlijk op het terrein zelf. Met name de pracht van de zwemvijver trok veel belangstelling!
 
Want na de presentatie waren we vrij om ons in en om het bedrijf te begeven. Op diverse plaatsen demonstreerden professionele medewerkers hun werkzaamheden, lichtten de bedrijfsactiviteiten toe en beantwoordden onze vragen. Waaghalzen begaven zich in de hoogwerker om Kaatsheuvel te bewonderen vanuit de hoogte. We verzamelden wat later weer in de gezellige kas voor voortreffelijke culinaire hapjes, verfrissende drankjes en gemoedelijke gesprekken.
We danken alle medewerkers van Florato dan ook hartelijk voor de geslaagde bijeenkomst!

Terug naar boven