< Terug naar overzicht

Terugblik: Partners in ondernemen

Datum 19 nov 2009
Locatie Locatie: Keukenfabriek Brabant
Adres Amerikastraat 10 in Kaatsheuvel
Terugblik: Partners in ondernemen
Zo'n 120 aanwezigen werden op donderdag 19 november jl. door Keukenfabriek Brabant Produktie B.V. en ABN AMRO Bank De Langstraat getrakteerd op een gevarieerde, goedverzorgde avond aan de Amerikastraat 10 in Kaatsheuvel.
De 'partners in ondernemen', het thema voor deze KOS-bedrijvenpresentatie, begonnen de avond met een inleiding van de aansprekende presentatie van de keukenfabriek.

Aan gastspreekster Bernadette Langius, Algemeen Directeur Bedrijven Nederland bij ABN AMRO Bank, de moeilijke taak om hierna de serieuze bankzaken van dit moment op luchtige wijze onder de loupe te nemen. Maar uiteraard wist zij daar wel raad mee.

Daarna zagen we in het vervolg van de presentatie van de keukenfabriek hoe het schitterende productiebedrijf o.a. "direct van fabriek naar publiek" werkt en we werden in groepen rondgeleid. Door de prachtige showroom en fabriek, én door het enthousiasme van de medewerkers was het beslist te moeite waard! We weten nu hoeveel handwerk er komt kijken bij een keuken op maat met een perfecte afwerking.

We danken Sjaak en Mieke Brok van Keukenfabriek Brabant Produktie B.V. en Toine Wagemakers, Arjen Haselbekke en Bernadette Langius van ABN AMRO Bank De Langstraat hartelijk voor de organisatie en presentatie!

Terug naar boven