< Terug naar overzicht

Terugblik: 'Sfeervolle kerstbonus'

Datum 19 dec 2013
Locatie ‘t Maoske
Terugblik: 'Sfeervolle kerstbonus'
Verschillende KOS-leden maakten dankbaar gebruik van onze KOS-combitaxi voor het vervoer naar en van ‘t Maoske op donderdag 19 december jl. KOSteloos, omdat we ons jubileumjaar nou eenmaal graag feestelijk afsluiten. Zo konden we extra ontspannen beginnen aan ons kerstfeest, een mooie combinatie van de feestelijke kerst- en de informele KOS-sfeer. Bij ontvangst mochten we meteen een drankje nemen van de bruisende champagnetoren. Terwijl we ons aansloten bij de andere gasten, werd er een heerlijk en gevarieerd buffet klaargezet met diverse culinaire lekkernijen. Voorzitter Antoine van Grinsven blikt terug op het KOS-jubileumjaar en Samen blikken we terug op het succesvolle KOS-jubileumjaar en onthulde het jaarprogramma voor 2014.

Het podium in de zaal werd gevuld door de feestelijke band ‘Time Out’, die ons met passende live-muziek helemaal in de stemming bracht. De hele avond schalde muziek van topartiesten in de genres R&B, soul, disco en pop/dance uit de boxen. Sommige leden gingen dan ook graag de dansvloer op, terwijl anderen gezellig bijkletsten rondom de dansvloer. 
Intussen werd het binnen wit door dwarrelende sneeuw. Met de levensgrote snowglobe in ons midden stapten we zó even in een andere wereld. Even lachen naar de fotograaf graag! Ook de zangeressen stapten vrolijk zingend deze winterwitte wereld binnen. Na deze avond zijn we klaar om een knisperend fris nieuw jaar te beginnen. Allemaal bedankt voor weer een gezellig KOS-jaar!

Klik hier voor de foto's

Terug naar boven