< Terug naar overzicht

Terugblik: 'Trick or Treat? Trick ánd treat!'

Datum 18 okt 2012
Locatie ICS Dry-Ice
Terugblik: 'Trick or Treat? Trick ánd treat!'
Donderdag 18 oktober jl. bij aankomst bij ICS Dry-Ice werd meteen duidelijk dat het een spraakmakende avond zou worden: de rij van bezoekers begon al vér voor het pad naar de entree. Het duurde daarom even voor we allemaal binnen waren en een leuke plek hadden veroverd, maar het wachten werd ruimschoots beloond.

Kort na ontvangst startte Ralph Doevendans een bondige bedrijvenpresentatie. Zijn verhalen over alle zaken die met droogijs en de geschiedenis en toekomst van ICS van doen hebben, werden ondersteund met een beeldpresentatie. Gezien de drukte was het voor de gasten achterin de zaal niet helemaal goed te volgen, maar met de latere rondleiding in groepen werd helemaal duidelijk dat droogijs het specialisme is van ICS Dry-Ice.

De medewerkers van ICS weten de veelzijdige en verrassende eigenschappen van het product optimaal te benutten. Voor zowel koelen als vriezen is droogijs het ideale middel. ICS zet droogijs bijvoorbeeld in voor het (wereldwijd) versturen van gekoelde of diepgevroren monsters en producten voor de farmaceutische, bio- en levensmiddelenindustrie. Om orgaandonaties koel te houden, maar ook om oppervlaktes en machines op innovatieve wijze te reinigen. Het leent zich prima voor demonstraties en practica, maar ook voor het maken van nieuwe gerechten of maaltijdcomponenten. Stuk voor stuk koude kunstjes, die de vakkundige medewerkers ons tijdens de rondleiding demonstreerden!

De gastvrouwen en -heren van ICS trakteerden ons intussen op fantastische drankjes en hapjes, onder meer dankzij de inzet van chef-kok Wouter van Laarhoven, die ook met droogijs aan de slag ging. Samen met de feestelijke live-muziek van coverband MZZL werd het een spetterende avond, waarbij verschillende KOS-leden op de dansvloer te vinden waren.
Wij zijn enthousiast over droogijs en ICS; bedankt!

Klik hier voor de foto's

Terug naar boven