< Terug naar overzicht

Terugblik: 'Uitgebalanceerd ondernemen'

Datum 21 nov 2013
Locatie FSV Accountants en Adviseurs
Terugblik: 'Uitgebalanceerd ondernemen'
Gastheren Arno van Oosterhout, Anthony van Venrooij, Edward Gaakeer en Wouter Dekker van FSV Accountants + Adviseurs stonden op donderdag 21 november klaar om ons in hun prachtige pand in Waalwijk te ontvangen. In de enorme ontvangsthal creëerden ze een gezellige ruimte voor de KOS-leden. FSV Accountants + Adviseurs staat met vier vestigingen altijd dicht bij hun cliënten die vanuit geheel Nederland een beroep op hun diensten doen. FSV is vooruitstrevend met een geheel eigen werkwijze. Persoonlijk contact met de cliënt staat voorop.

FSV biedt u als ondernemer de mogelijkheid om uitgebalanceerd te ondernemen. Uitgebalanceerd ondernemen met FSV staat voor accountancy, fiscale advisering, juridische advisering, personeelsadvisering, administratieve dienstverlening en financiële planning. 
Aan de hand van pakkende praktijkvoorbeelden informeerden zij ons één voor één over hun specialisme. De nieuwe regels voor 2014 die voor ons van belang kunnen zijn, werden helder uitgelicht. Er werd aandachtig geluisterd, er werden vragen gesteld, en meningen uitgewisseld; de tips - zakelijk en privé - maakten dus heel wat los.

Na de presentatie werden we direct uitgenodigd samen te proeven van een aantal heerlijke witte en rode wijnen. De leerzame en smakelijke wijnproeverij werd verzorgd door Wijnhandel Henri van Iersel uit Waspik. Twee dames brachten hun enthousiasme voor wijnen aan ons over met verhalen over herkomst, rijping en botteling. Het was dan ook een gezellige drukte rondom de wijnbar. Ze adviseerden ons uitgaande van onze persoonlijke smaak en financiële reikwijdte. Welke keuze past bij u? Wit, rosé, rood? Een eigen botteling, een huiswijn of een zeer exclusieve wijn? Wat uw smaak ook is, een goed glas wijn is altijd een aangename toevoeging. Wijn maakt blijkbaar de tongen los, want er werd nog lang nagepraat.
   
Ook op de laatste bedrijvenpresentatie van dit KOS-jaar kunnen we met genoegen terugblikken. Dank voor de gastvrijheid aan alle medewerkers van FSV Accountants + Adviseurs!

Klik hier voor de foto's

Terug naar boven