< Terug naar overzicht

Terugblik: Voor elke dorst de juiste drank

Datum 20 mei 2010
Locatie Locatie: Sam-Sam
Terugblik: Voor elke dorst de juiste drank
Het mei-uitstapje van donderdag 20 mei jl. ging prima van start. Dat enkele aanmeldingen via de website niet helemaal goed waren gegaan, gaf gelukkig geen problemen. Iedereen vond bij Sam-Sam in Kaatsheuvel een geschikt plekje om te genieten van alle traktaties die zij voor ons in petto hadden. Sam-Sam heeft de KOS-leden geweldig ontvangen!

Met een ijsje in de hand verzamelden we een uurtje later voor de busreis naar het Belgische Wilrijk, waar we te gast waren bij het European Visitors Center, de toegangspoort tot één van de meest moderne en technologisch geavanceerde productie- en distributiecentra van Coca-Cola in de wereld. Daar wachtte ons een professionele, nauwkeurig geplande en verrassende presentatie, met onder andere een spectaculaire visualisatie van de honderden drankenmerken. Uiteraard kon iedereen uit al die dranken zijn of haar persoonlijke keuze maken om te proeven.

Getooid met een Coca-Cola-petje bracht de bus ons naar Wernhout voor een feestelijke avond in Jaiselings Royal Palace. In dit voormalig klooster verzorgde de Arjan van Dijk Groep een bruisende avond met - voor ons allemaal - een onverwachte entertainer: de ons bekende Kaatsheuvelnaar René van Wezel wist de sfeer er goed in te brengen en houden! De geserveerde gerechten vonden hun oorsprong in Amerika, Europa en het verre Oosten.

Dat die gerechten nog een staartje zouden krijgen, konden we tijdens de feestelijke avond niet vermoeden. Maar tot onze grote schrik is een aantal van onze KOS-leden later op de avond ziek geworden! Het lijkt erop dat dit in verband staat met het geserveerde eten. Erik Koot van het KOS-bestuur heeft dat direct met de directie van de Arjan van Dijk Groep besproken en zij nemen de kwestie uiteraard serieus. Nasporingen hebben tot op dit moment nog geen uitsluitsel gegeven over de mogelijke oorzaak. Hun brief daarover kunt u hier lezen.

We vertrouwen erop dat iedereen inmiddels weer helemaal fit is, en hopen dat we de volgende keer samen weer onbezorgd van een etentje kunnen genieten!

Klik hier voor de foto's.
Klik hier voor de filmpjes van de feestavond.

Terug naar boven