< Terug naar overzicht

Terugblik: 'Voor en achter de schermen bij de KOS'

Datum 19 feb 2015
Locatie De Leest, Waalwijk
Terugblik: 'Voor en achter de schermen bij de KOS'
Op donderdag 19 februari jl. vond de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de KOS plaats, dit keer in Theater De Leest in Waalwijk. Iedereen was net bijgekomen van het traditionele carnavalsfeest en klaargestoomd voor deze avond. Aan de aanwezigen (zo’n 60 personen) legden we als bestuur zoals gebruikelijk verantwoording af over het gevoerde beleid in het afgelopen jaar. Gezeten op het imposante podium, ondersteund met een powerpointpresentatie en voor iedereen een jaarverslag, kregen we van alle leden instemming voor de plannen voor 2015. Kees van Wanrooij (penningmeester) en Joost Papeveld (bestuurslid) kregen toestemming om hun taken voort te zetten. Zij waren beiden aftredend, maar stelden zich graag herkiesbaar. Ook ging iedereen akkoord met de verhoging van de jaarlijkse contributie van € 110,- naar € 125,-, waardoor we de eigen bijdragen voor bijeenkomsten laag kunnen houden.
De besproken zaken kunt u in alle rust nog eens nalezen in de digitale versie van het jaarverslag dat tijdens de ALV aan de aanwezigen leden verstrekt is.

In het tweede en informele gedeelte van de avond genoten we in de sfeer van deze carnavalsweek van de heerlijke humor van Tonproater Ton van Iersel. Na afloop van zijn optreden kregen we een korte presentatie van Sander Knopper, directeur van het theater. Hij gaf ons samen met zijn medewerkers een uitgebreide rondleiding, waarvan iedereen erg onder de indruk was. Voor de echte theaterliefhebbers was er de mogelijkheid om in de regiekamer te kijken met daarbij een uitleg van de technicus. Ook hierover waren alle leden erg enthousiast. Na afloop van deze informatieve en zeer gevarieerde avond hebben we gezellig nagepraat - uiteraard onder het genot van hapje en een borreltje - in de centrale hal van het theater. We danken Theater De Leest hartelijk voor de aangename avond.

Bekijk hier de foto's van de Algemene Ledenvergadering

Terug naar boven