< Terug naar overzicht

Terugblik : Bedrijvenpresentatie 'Echte Hollandse Goudse'

Datum 3 mrt 2016
Locatie Uniekaas
Adres Belgiestraat 6 in Kaatsheuvel
Terugblik : Bedrijvenpresentatie 'Echte Hollandse Goudse'
Op donderdag 3 maart jl. werden wij allerhartelijkst ontvangen bij Uniekaas in Kaatsheuvel. Het feit dat deze bedrijfspresentatie twee weken was uitgesteld maakte op de avond zelf niet meer uit. Het was het wachten meer dan de moeite waard!

Uniekaas verraste de leden van de KOS met een geweldige presentatie en rondleiding. Als eerste kregen wij uitgelegd hoe het bedrijf haar kazen onder verschillende merken en kwaliteiten in de markt zet, vooral ook buiten Nederland. Daarnaast was er ook aandacht voor innovatie, want chocolade in kaas, dat is toch wel een novum. Na deze interessante kaaswetenswaardigheden kregen de leden van de KOS een rondleiding door het bedrijf. Indrukwekkend om te zien hoe de kaas volledig geautomatiseerd wordt verwerkt. Van blok kaas op een plank van een stellingkast tot een eindproduct. Het proces van schoonmaken, poetsen en plastificeren, rijpen, verwerken en verpakken is een proces op zich. Erg leuk en leerzaam om te zien. Na de rondleiding wachtte ons een gezellige borrel waar de diverse kaashapjes natuurlijk niet ontbraken. Leden van de KOS lieten zich de kaas én de begeleidende drankjes goed smaken en vertrokken dan ook met een voldaan gevoel van Uniekaas! En dan ook nog eens met een voorraad kaas voor op de boterham, pasta en bij de borrel thuis.

Wij danken Uniekaas Kaatsheuvel voor deze gezellige en informatieve avond en wensen de dames en heren van Uniekaas natuurlijk veel succes bij de verdere zaken!

Bedrijvenpresentatie Uniekaas maart 2016


Terug naar boven