< Terug naar overzicht

Terugblik Bedrijvenpresentatie Deckers PWS Accountants en Adviseurs

Datum 19 apr 2012
Locatie Deckers PWS Accountants & Adviseurs
Terugblik Bedrijvenpresentatie Deckers PWS Accountants en Adviseurs
Je kon een speld horen vallen op de druk bezochte donderdagavond van 19 april jl. bij Deckers PWS Accountants & Adviseurs in Kaatsheuvel. Aan het woord was een van hun klanten, Joseph Oubelkas. Oubelkas begon als zestienjarige aan de HBO-studie Hogere Informatica in Breda en vier jaar later was hij één van de jongste IT-ingenieurs van Nederland.

Na het oprichten van zijn eigen IT-bedrijf start zijn succesvolle carrière. Totdat hij tijdens een zakenreis in Marokko in een onwerkelijke nachtmerrie wakker wordt. Hij wordt gearresteerd en belandt onterecht voor jaren in de Marokkaanse gevangenis. De brieven van zijn moeder die hij in deze periode ontvangt, inspireren hem om deze tijd van wanhoop en onrecht in te vullen met bijzondere, positieve en inspirerende zaken. Na zijn vrijlating schreef hij daarover het aangrijpende en inmiddels bekende boek ‘400 brieven van mijn moeder’, waarvan 5 exemplaren onder de gasten verloot werden! Bijna iedereen die niet in de prijzen viel, wilde graag het boek kopen; Oubelkas was nog de hele avond druk in de weer met het persoonlijk signeren van alle exemplaren!

Tijdens het signeren konden de KOS-leden vrij rondkijken in het verrassend mooie kantoorgebouw, waar het enthousiaste en behulpzame team van 18 medewerkers aanwezig was om met ons in gesprek te gaan over het tot stand komen van jaarrekeningen, financiële planningen en bedrijfswaarderingen, over maandrapportages, belastingadviezen en salarisadministraties. Want ondanks de heldere presentatie van directeuren John Pols en Antoine Wagenaars bij aanvang van de avond, waren er nog volop vragen. Het kantoor is – ondanks hun jarenlange regionale werkzaamheden - immers pas sinds een jaartje vanuit Kaatsheuvel actief.
 
In de speciaal voor deze avond geplaatste feesttent kwamen alle gasten weer bij elkaar om samen gezellig na te praten; voor sfeervolle muziek, een hapje en een drankje werd gezorgd. We danken alle medewerkers van Deckers PWS Accountants & Adviseurs voor deze indrukwekkende en gastvrije bedrijfspresentatie!

Klik hier voor de foto's

Terug naar boven