< Terug naar overzicht

Terugblik 'BXS; slim in service, flexibel en doelgericht!'

Datum 19 nov 2015
Locatie Haven 17, Sprang-Capelle
Terugblik 'BXS; slim in service, flexibel en doelgericht!'
Met deze krachtige kernwaarden verzorgde BXS voor de KOS de laatste bedrijvenpresentatie van dit jaar en liet ons zien hoe zij techniek en constructie combineren met kunststof. In 2002 voor zichzelf begonnen op de zolderkamer, uitgebreid naar de Tinus van der Sijdestraat en sinds deze zomer gevestigd aan de Haven 17 in Sprang-Capelle, is Joost van Boxel enorm trots op dit echte familiebedrijf, waarin iedereen zijn of haar bijdrage levert.
 
Op donderdag 19 november jl. heetten Joost en Margret van Boxel de KOS-leden van harte welkom. Na ontvangst werden we meegenomen in de wereld van techniek en kunststof. We zagen de verschillende bedrijfsactiviteiten van BXS; lassen, mechanisch bewerken van producten, de showroom en 3d printen. Met dat laatste als nieuwe aanwinst van dit bedrijf, toont BXS dat ze continu bezig zijn met de laatste trends en ontwikkelingen binnen de kunststofbranche. In de showroom werd al snel duidelijk dat BXS diverse producten ontwikkelt waar wij regelmatig gebruik van maken. De medewerkers van BXS lieten ons van alles zien over de processen en huidige projecten van dit innovatieve bedrijf. Ook werden de familieleden tijdens deze avond ingezet om te zorgen dat alles voorspoedig verliep. 
 
Kortom: een keurig verzorgde, feestelijke avond is met een heerlijke catering verzorgd door Restaurant Hugo uit Waalwijk en spectaculaire live-muziek. Rond middernacht sloten we deze indrukwekkende avond af. 
 
Bekijk hier de foto’s.

Terug naar boven