< Terug naar overzicht

Terugblik 'Gaat u de uitdaging aan?'

Datum 17 sep 2015
Locatie Parkeerplaats Jumbo
Terugblik 'Gaat u de uitdaging aan?'
Wat was het weer een mooie (gelukkig droge) nazomeravond! Het jaarlijkse septemberuitje Happen en Trappen brengt altijd even de nodige spanning met zich mee, want waar gaan we dit keer naar toe en hoe ver moeten we fietsen? De afstanden vielen mee, want we hebben drie aangename horeca-gelegenheden in Kaatsheuvel bezocht.
 
Op donderdag 17 september jl. verzamelden we allen met de fiets op het parkeerterrein bij de Jumbo in Kaatsheuvel. Toen iedereen gearriveerd was, stapten we op onze trappers en fietsten we naar onze eerste bestemming Grillig om hier van het – voor sommigen nog onbekend – bijzonder culinaire voorgerecht te genieten. Eenmaal uitgegeten en onszelf voorzien van een goede bodem, vervolgden we onze route naar bestemming twee: De Roestelberg, waar het uitgebreide buffet ons al verwelkomde met volop keus! Na het proeven van de diverse hoofdgerechten en ondertussen het uitwisselen van elkaars vakantieverhalen was het alweer tijd om door te fietsen naar de laatste locatie De Lakei, waarbij we allerlei kleine hapjes als nagerecht voorgeschoteld kregen. Er was voor ieder wat wils! Natuurlijk stond deze avond weer geheel in het teken van ontspanning, maar deze keer wel met een tintje alertheid! Want tijdens de PubQuiz bij De Lakei werden alle aanwezige leden uitgedaagd en op de proef gesteld met allerlei vragen over de gehele historie van de KOS. 
 
Een fijne combinatie van culinaire lekkernijen en de informele KOS-sfeer maakten deze editie van Happen en Trappen weer – als vanouds – een zeer geslaagde avond!
 
Bekijk hier de foto’s.

Happen en Trappen sept 2015


Terug naar boven