< Terug naar overzicht

Terugblik 'Oost West, KOS op z'n best'

Datum 22 mei 2014
Tijdstip 00:00 uur
Locatie De Markt in Kaatsheuvel
Terugblik 'Oost West, KOS op z'n best'
Op donderdag 22 mei jl. hebben wij met het KOS-team de de prachtige Betuwe verkend met daaraan een avond gekoppeld boordevol spetterende activiteiten! De touringcar bracht ons vanuit Kaatsheuvel naar de plaats van bestemming in het Gelderse dorpje Zoelen, gelegen in het midden van de Betuwe. Zoals altijd met ons mei-uitstapje was er ook nu weer een middag- en avonddeel. Precies volgens de dresscode kleurde de Betuwe oranje door de kleding en accessoires van de KOS-leden! 
Na een hartelijke ontvangst door het team van Holland Evenementen Groep met koffie en gebak werden er groepjes van 4 gevormd. Elke groep kreeg zijn eigen TukTuk toegewezen en dankzij het aangename weer ging het dak er gewoon af! Het was even wennen om het besturen van de TukTuk onder de knie te krijgen, maar de meesten kregen de smaak snel te pakken. Gewapend met kaart, opdrachtenboek en een pakket met versnaperingen koos elke groep een eigen route door de prachtige Betuwe. Na de vrolijke start werden onderweg de nodige opdrachten uitgevoerd om bingo te scoren. 

Het damesteam, bestaande uit Jolanda Lauwers, Jolanda Laros, Aderine Smits en Nicole Scheerders , behaalde verrassende resultaten en ging er met de hoofdprijs vandoor. De mannen - of beter nog: hún mannen – hadden het nakijken en eindigden op de laatste plaats. Toeval?
Voor het avondprogramma schoven nog verschillende KOS-leden aan, al waren er dat wat minder dan gehoopt. Ondanks de te royale feestruimte maakte het enthousiaste animatieteam samen met de KOS de ‘Ik hou van Holland Partynight’ tot een succes. Er was immers voor iedereen wat wils. Een prima 3-gangen-BBQ, gevarieerde Hollandse spelen, een casino, stoelendans, karaoke en nog veel meer zorgden voor onbeperkt vermaak en dat niemand zich hoefde te vervelen. Om middernacht sloten we deze enerverende avond af en keerden we met z’n allen met de touringcar weer terug naar huis. Tevreden, want ondanks enkele kritische noten waren de meesten moe maar voldaan; we hebben veel plezier beleefd. De twee jarigen in ons midden werden nog hartelijk toegezongen in de bus. Lucien Braat (bestuurslid) en Jan de Haar (trouw KOS-lid), nogmaals gefeliciteerd!

We bedanken iedereen die met hun inzet, belangstelling, deelname en enthousiasme dit uitstapje tot een feest hebben gemaakt!
 
 

Terug naar boven