< Terug naar overzicht

Terugblik 'Op reis met de KOS'

Datum 16 apr 2015
Locatie Tuinmeubel Express / Sun Express
Terugblik 'Op reis met de KOS'
De mini bedrijvenbeurs van donderdag 16 april jl. was met een opkomst van 100 leden absoluut geslaagd. We werden meegenomen op reis in verschillende werelden, waarbij diverse bedrijven zich mochten presenteren. Sun Express en Tuinmeubel Express beten het spits af en gastheer Romano van Baar heette ons van harte welkom. Hij was erg dankbaar en trots dat deze educatieve presentaties op zijn locatie plaatsvonden. Ook Kamiel van Riel van SEO PARTNER, Harold Westra van CAD design, Ron Hos van Box33 en Lowie van Gorp van Van Gorp Uitvaartzorg hebben - ieder op eigen en unieke wijze - vol passie en vakbekwaamheid verteld over de visie, missie en eigen ervaringen van hun bedrijven. Met als eindbestemming een bijzondere presentatie van Lowie van Gorp, want wie wil er nu nadenken over zijn uitvaart? Zoals Lowie zelf al aangaf was het bij iedere presentatie ‘stervensdruk’ en toch ‘doodstil’.

De avond was goed georganiseerd, met smakelijke koffie gesponsord door Van Krieken, de drankjes van Mitra Lips, de muziek door de gitaristische klanken van troubadour Leo de Vlieger en later op de avond heeft Dun Bolle gezorgd voor de lekkere vette hap. Na middernacht sloten we de avond af, hebben we allemaal netjes geholpen met opruimen en pakten we daarna onze koffers weer in om terug te keren naar huis.

Kortom; het was een zeer geslaagde en educatieve reis en we bedanken iedereen die deze avond mede mogelijk heeft gemaakt.
 
Bekijk hier de foto's.

Terug naar boven