< Terug naar overzicht

Terugblik 'Opgeladen op pad'

Datum 21 mei 2015
Locatie Tesla Motors, Tilburg | Het Genieten, Kaatsheuvel
Terugblik 'Opgeladen op pad'
Weet u het nog? De mei-uitstapjes van de afgelopen jaren waren erg regenachtig en koud. De weergoden hadden op donderdag 21 mei jl. een betere dag voor ons in petto, want het bedrijfsbezoek bij Tesla Motors en het avondprogramma bij Het Genieten waren erg zonnig en vielen zeer goed in de smaak bij alle 101 aanwezige KOS-leden. 
 
We verzamelden deze dag om 14.00 uur bij Recreatiepark Het Genieten in Kaatsheuvel waar deze KOS-dag van start ging. Na een korte uitleg bracht de bus ons naar de volgende halte, De Moerse Hoeve, waar we verwend werden met koffie, thee en allerlei lekkernijen. Hier vulden we wat formulieren in voor Tesla Motors en er werden lotjes getrokken voor de loting van de spannende testritten. Daarna staken we letterlijk de weg over om een kijkje te nemen bij Tesla Motors. De ontvangst door Gijs van de Ven was zeer aangenaam. Er werd enthousiast gesproken tijdens de presentatie en de rondleiding was erg verrassend waarbij we alles te weten kwamen over de logistiek, de techniek en de werkwijze van dit dynamische bedrijf. De KOS-leden die een testrit mochten maken vonden het een waar spektakel om in een Tesla model S te rijden en waren hier erg over te spreken. Dit model staat niet voor niets bekend als dé revolutie in de autotechniek!
 
Na een zeer inspirerende middag keerden we terug naar Kaatsheuvel en schoven we aan voor een voortreffelijke BBQ bij Het Genieten. Genieten was het zeker, want de spijzen en lekkernijen waren verrukkelijk! Ook het weer liet toe dat we nog lang buiten konden natafelen!
 
Kortom; een zeer geslaagd bedrijfsbezoek, een bijzondere testrit en een zeer zonnig en smakelijk avond!
 
Bekijk hier de foto's. 

Terug naar boven