< Terug naar overzicht

Terugblik 'Oude herinneringen & nieuwe wensen'

Datum 15 jan 2015
Locatie Restaurant De Molen
Terugblik 'Oude herinneringen & nieuwe wensen'
Volgens de Chinezen is 2015 het Jaar van de Geit, wat staat voor verantwoordelijkheidsbesef, mededogen en creativiteit. Met deze krachtige eigenschappen als uitgangspunt zal 2015 voor de KOS zeker een inspirerend jaar worden! Mede dankzij de mooie opkomst op de nieuwjaarsreceptie van donderdag 15 januari jl. was deze avond een groot succes.
De bijeenkomst stond geheel in het teken van ontmoeten en begroeten van KOS-leden en hun introducés. We werden hartelijk ontvangen met een heerlijk glas champagne in Restaurant De Molen door de nieuwe eigenaren Dave Buskermolen en Robby Jonkers, waarbij iedereen de mogelijkheid kreeg om elkaar een gezond, succesvol en gelukkig nieuwjaar te wensen.

Het complete jaarprogramma van 2015 dat gevuld is met interessante en verrassende bedrijvenpresentaties, werd gepresenteerd door Antoine van Grinsven. Hij maakte bekend wat we in dit KOS-jaar allemaal kunnen verwachten en heeft iedereen bedankt voor o.a. hun inzet en enthousiasme in het afgelopen jaar.

Hierna brachten we samen een toost uit op 2015 en spraken we onze wensen voor elkaar uit. Als kers op de taart hebben we heerlijk genoten van een optreden van de uitgenodigde pianist onder het genot van smakelijke hapjes en drankjes. Tegen 23.00 uur sloten we de avond af en zijn we allen klaargestoomd voor weer een succesvol, inspirerend en ondernemend KOS-jaar!

Klik hier om de foto’s te bekijken

Terug naar boven