< Terug naar overzicht

Terugblik 'Oude herinneringen & nieuwe wensen'

Datum 18 jan 2016
Locatie Restaurant De Molen, Kaatsheuvel
Terugblik 'Oude herinneringen & nieuwe wensen'
Volgens de Chinezen is 2016 het Jaar van de Aap, wat staat voor vrolijkheid, energie, creativiteit, vrijgevigheid en charme.
Met deze krachtige eigenschappen als uitgangspunt zal 2016 zeker een vrolijk en actief jaar worden! Buiten was het erg koud, maar binnen werden we warm onthaald door het KOS-bestuur en natuurlijk door Robby Jonkers en Dave Buskermolen, eigenaren van Restaurant De Molen. Met een glaasje bubbels in de hand en de warme klanken van de geweldige zangeres Ruby van Urk en haar saxofoniste stond maandagavond 18 januari jl. geheel in het teken van ontmoeten en begroeten van KOS-leden en hun introducés.
 
Op de mooie trap in de molen blikte Antoine van Grinsven samen met de KOS-leden terug op de uitjes en bedrijvenpresentaties van 2015, waarbij hij iedereen bedankte voor o.a. hun inzet en enthousiasme van het afgelopen jaar. Ook werd bekend gemaakt wat we in het nieuwe jaar allemaal kunnen verwachten. We brachten aan het eind van de avond samen een toost uit op 2016 en spraken onze wensen voor elkaar uit. We hebben heerlijk genoten van de culinaire hapjes en drankjes. Graag bedanken we Lean Koenen, Robby en Dave voor het mogelijk maken van het entertainment. Tegen 23.00 uur sloten we deze nieuwjaarsbijeenkomst af op deze mooie locatie. Allemaal bedankt voor weer een gezellig KOS-jaar!

Klik hier om de foto’s te bekijken.

Terug naar boven