< Terug naar overzicht

Terugblik 'Spring maar achterop!'

Datum 16 okt 2014
Locatie Post Fietsen
Terugblik 'Spring maar achterop!'

De bedrijvenpresentatie van vorige maand stond geheel in het teken van de wereld van fietsen. Op donderdag 16 oktober jl. sprongen we bij elkaar achterop en fietsten we naar het al 20 jaar meest vertrouwde adres in Kaatsheuvel: Post Fietsen. Door de opening van het nieuwe pand in februari 2013 is Post Fietsen nu aanzienlijk groter met meer serviceruimte, betere adviezen en uitbreiding van het assortiment. Het nieuwe pand is vooral door het eigen personeel ingericht en ontwikkeld. Eigenaren Ryan en Tommy Post vertelden: ‘In ons oude pand aan de Gasthuisstaat waren de winkel en werkplaats vaak overvol, het was een soort pakhuis. Op deze nieuwe locatie hebben wij geprobeerd beleving te creëren. Je moet het gevoel hebben binnen te komen in een grote snoepwinkel.’ Dit gevoel kregen alle 120 aanwezige KOS-leden ongetwijfeld!

 

De ontvangst door Tommy en Ryan was erg prettig en de presentatie was zeer boeiend. Er werd vol enthousiasme gesproken over de historie van Post Fietsen door deze twee mannen. Zij zijn oud-renners en daarom hebben zij de stap gezet om de winkel te beginnen. Er kwamen deze avond ook meerdere malen diverse fietsweetjes voorbij. We weten nu bijvoorbeeld dat er 1,1 miljoen fietsen per jaar verkocht worden, waarvan Post Fietsen er ongeveer 1800 op jaarbasis de deur uit laat rijden. Dat er 1 miljoen e-bikes op de markt zijn gekomen en dat deze steeds beter en sneller worden. Én dat er ook 1 miljoen fietsen per jaar worden gestolen! De presentatie door Leon Overgaag, productmanager van BBB cycling parts & accessories liet duidelijk zien dat er veel studie aan voorafgaat om bijvoorbeeld een aerodynamische helm te maken. Maar iedereen was vooral onder de indruk van het zadel dat je verlost van de pijn van je achterwerk! Na afloop hebben we nog heerlijk genoten van de hapjes en drankjes, rondgebracht door de eigen kinderen van Post Fietsen. Daarna sprongen we weer op onze tweewieler om na het laatste ‘rondje’ terug te keren naar huis. 

 

Kortom; een top onderneming, een aangename winkel, interessante producten en een leuke club personeel! Iedereen hartelijk dank voor het bijwonen van deze geslaagde en bijzondere bedrijvenpresentatie!

 

Hier kunt u de foto's bekijken

 

Terug naar boven