< Terug naar overzicht

Terugblik 'Stijlvolle en verrassende afsluiting!'

Datum 17 dec 2015
Locatie Chalet Fontaine, Kaatsheuvel
Terugblik 'Stijlvolle en verrassende afsluiting!'
We kunnen wel stellen dat ieder KOS-lid het daar mee eens is! Een bijzonder warm welkom, spectaculaire optredens, diversiteit aan klanken en muziek, luxe en smakelijk diner en een zeer gemoedelijke sfeer. Op donderdag 17 december jl. was er bij Chalet Fontaine in Kaatsheuvel een mooie combinatie van een feestelijke kerst- en de informele KOS-invulling.
 
Bij ontvangst mochten we meteen genieten van de bruisende champagne. Terwijl we ons aansloten bij de andere gasten, werden we al verrast door de zangeressen van Pasta e Basta, die ons gedurende de avond verwenden met spectaculaire live-optredens. Sommige leden gingen dan ook graag de dansvloer op, terwijl anderen gezellig bijkletsten rondom de dansvloer. Ook werden onze zintuigen geprikkeld door allerlei huisgemaakte gerechten van hoogste kwaliteit, uitgeserveerd door deze zeer bijzondere bediening!

We hebben de avond proostend afgesloten en zijn klaar om weer een fris nieuw jaar te beginnen. Kortom; een zeer bijzonder en sfeervol eindejaarsfeest waarin elk KOS-ingrediënt aanwezig was!

Allemaal bedankt voor weer een gezellig KOS-jaar!

Bekijk hier de foto’s.

Eindejaarsbijeenkomst 2015 'Stijlvolle en verrassende afsluiting!'


Terug naar boven