< Terug naar overzicht

Uitnodiging nieuwjaarsreceptie 2018

Datum 15 jan 2018
Tijdstip 20:00 - 23:00 uur
Locatie De Molen
Adres Vaartstraat 102
Uitnodiging nieuwjaarsreceptie 2018

Een jaar met een zilveren randje.

Namens de leden van het bestuur van de KOS wens ik u en uw naasten allereerst een in alle opzichten gezond, succesvol en gelukkig 2018!

Volgens de Chinezen is 2018 het Jaar van de Hond, wat staat voor eerlijkheid, vriendschap, betrouwbaarheid en rechtvaardigheid. Met deze mooie eigenschappen als uitgangspunt zou 2018 zo maar een geweldig jaar kunnen worden!

Voor wat betreft de KOS zal 2018 sowieso een bijzonder en geweldig jaar worden.

Opnieuw zullen we te gast mogen zijn bij een aantal leden, die ons, ieder op zijn of haar manier, kennis laten maken met hun onderneming. Dit jaar is de diversiteit in ondernemingen opvallend groot, hetgeen de bedrijvenpresentaties alleen maar interessanter zal maken.

Daarnaast vieren we op 12/13 april 2018 het 25-jarig jubileum van onze vereniging. De voorbereidingen om van dit zilveren jubileum een groots festijn te maken zijn reeds in volle gang.

Vanzelfsprekend zullen we u ook in 2018 verrassen met verschillende activiteiten, de details gaan we uiteraard nog invullen.

Het moge duidelijk zijn dat na 25 jaar de KOS nog altijd zeer actief is, mede dankzij uw betrokkenheid en enthousiasme.

 

Een overzicht van het jaarprogramma 2018 ontvangt u tijdens onze nieuwjaarsreceptie op MAANDAG 15 januari a.s. Gezien de positieve reacties op de vorige nieuwjaarsbijeenkomsten, hebben we dit jaar opnieuw gekozen voor een traditionele, typische KOS-nieuwjaarsreceptie.

U wordt samen met uw (eventuele) introducé om 20.00 uur verwacht in Restaurant De Molen (Vaartstraat 102, Kaatsheuvel). Na een gastvrije ontvangst door het voltallige bestuur in een feestelijke ambiance trappen we af met een korte toespraak van de voorzitter waarbij u het programma voor 2018 wordt gepresenteerd. Hierna brengen we samen een toost uit op het nieuwe jaar en spreken we onze wensen voor elkaar uit, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. Tegen 23.00 uur sluiten we deze nieuwjaarsreceptie af en keren we met z’n allen vol plannen en ideeën huiswaarts.

Inschrijven
Wilt u deze eerste KOS-avond van 2018 niet missen? Schrijf dan uiterlijk voor donderdag 12 januari a.s. in via onderstaand inschrijfformulier (eerst inloggen). Na inschrijving ontvangt u van ons per e-mail de bevestiging van uw inschrijving.

 

2018 zal een jaar worden met een zilveren randje. We hopen dat u er op MAANDAG 15 januari a.s. vanaf 20.00 uur bij bent om met ons te proosten op succes, geluk en gezondheid, in alle opzichten!Kaatsheuvelse Ondernemers Sociëteit
Antoine van Grinsven, voorzitter

 


Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Terug naar boven