< Terug naar overzicht

Van Caem Transporten Waalwijk

Datum 16 feb 2017
Tijdstip 19:45 uur
Adres Spuiweg 16 Waalwijk
Website bekijken
Maximaal aantal deelnemers 150
Van Caem Transporten Waalwijk
“Onze vertegenwoordigers zijn onze chauffeurs”
 
Na een drukbezochte nieuwjaarsreceptie in Restaurant De Molen vindt deze maand de eerste KOS-bedrijfspresentatie van 2017 plaats. We zijn namelijk op donderdag 16 februari a.s. te gast bij Van Caem Transporten B.V. in Waalwijk, waarmee een lang gekoesterde wens van het bestuur van de KOS is uitgekomen.
Het familiebedrijf Van Caem Transporten B.V. bestaat al ruim 100 jaar met inmiddels de vierde generatie aan het roer, onze gastheren van deze avond zijn, Jurgen, Cees-Jan en Coert van Caem.
Deze drie musketiers van Van Caem werken sinds de puberteit in de onderneming. Gedrieën nemen op democratische wijze de beslissingen; de 2/3e meerderheid telt in alle beslissingen. De streken zijn verdwenen, echter de service en het Hollandse hart klopt zoals het lang geleden al is gestart.
Continue zijn vier personen paraat op de customer service om de klanttevredenheid hoog te houden. Met chauffeurs uit de regio Waalwijk rijden letterlijk de visitekaartjes van Van Caem Transporten B.V. naar de klanten in de Benelux; zij zien er goed verzorgd uit en lossen de problemen bij de klant op als dat nodig is.
Sinds 1997 is het bedrijf gevestigd aan de Spuiweg 16 in Waalwijk en is de onderneming in de laatste 20 jaar gegroeid van 25 wagens en 35 medewerkers naar 55 vrachtwagens met 103 mensen.
 
Om de werknemers tot hun 67e gezond aan de slag te houden is voor Van Caem Transporten B.V.  van grote belang. Hoe zij dat managen? Kom dit en nog vele andere zaken beluisteren en bekijken tijdens de bedrijfspresentatie bij Van Caem Transporten B.V., die ook deze avond volop in bedrijf zal zijn.


 
Wij worden op donderdag 16 februari 2017 tussen 19.45 en 20.00 uur ontvangen door onze gastheren Coert en Cees-Jan van Caem aan de Spuiweg 16 in Waalwijk. Voor het parkeren van uw auto wordt u een plaats aangewezen.
Na een introductie van Coert in een van de opslagruimten worden we in vier groepen door de opslagruimten en over het enorme buitenterrein geleid ; ondertussen is er vanzelfsprekend voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.
Denkt u aan goed schoeisel en een warme jas, ondanks de ongetwijfeld warme ontvangst kan het deze avond erg koud zijn? Na afloop van de rondleiding kunt u onder het genot van een hapje en een drankje de indrukken en opgedane kennis met uw collega -ondernemers bespreken, waarna omstreeks 23.00 uur deze bedrijfspresentatie zal worden afgesloten.
 
Inschrijven?
Nieuwsgierig geworden naar de bedrijfsactiviteiten van Van Caem Transporten B.V.? Schrijf u dan uiterlijk 10 februari a.s. in via onderstaand inschrijfformulier (eerst inloggen). Na inschrijving ontvangt u van ons per e-mail een bevestiging van uw inschrijving.
 
Let op!
Omdat tijdens deze bedrijfspresentatie het werk voor Van Caem Transporten B.V. gewoon door,  gaat geldt voor deze bedrijvenpresentatie een absoluut maximum van 100 deelnemers. De inschrijvingen worden om die reden op volgorde van binnenkomst genoteerd zodat alleen de eerste 100 inschrijvers aanwezig kunnen zijn.
Zoals tijdens de Algemene Ledenvergadering al aangegeven,  verwachten wij voor deze bedrijvenpresentatie een hoge opkomst. Wij willen u dan ook vragen zeer zorgvuldig met het aanmelden voor deze bedrijvenpresentatie om te gaan.
Komt u altijd met een vaste introducé, dan bent u vanzelfsprekend samen van harte welkom! Mocht deze vaste introducé verhinderd zijn, geef u zich dit keer dan alleen op (en dus niet een goede bekende of andere ondernemer die geen lid is van onze vereniging).

 
Heeft u zich in eerste instantie aangemeld maar bent u later toch verhinderd? Geef het alstublieft zo spoedig mogelijk door! Alleen op deze manier kunnen we zo veel mogelijk KOS-leden de gelegenheid geven deze bedrijvenpresentatie bij te wonen. Wij danken u bij voorbaat hartelijk voor uw medewerking!
 
We kijken uit naar een boeiende en veelzijdige avond!
Graag tot donderdag 16 februari a.s. bij Van Caem Transporten B.V.!
 
 
Kaatsheuvelse Ondernemers Sociëteit
Antoine van Grinsven, voorzitter 
  
 

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Terug naar boven