Nieuws van leden

Benieuwd naar wat er speelt bij de Kaatsheuvelse ondernemingen? Hier vindt u nieuwsberichten die door de KOS-leden en door het bestuur aangeleverd zijn. Heeft u als KOS-lid ook een bericht dat u graag geplaatst ziet? Geef dan hier uw nieuwsbericht door.

Terugblik Jaarlijks uitstapje...

07 juni 2017
www.koskaatsheuvel.nl

Biesbosch,

Stipt op tijd zaten we in de bus om naar de Biesbosch te gaan, de weersvoorspelling waren erg wisselend maar het viel zeker niet tegen.Op de boot kwam gelijk de ontlading, lekker zitten, kijken, genieten. Wat is Nederland mooi. De Biesbosch heeft een sterke historie maar is ook erg actueel met al zijn flora en fauna, dit hebben we goed kunnen inzien en horen in het Biesbosch museum, mooie locatie, mooi gebouw en prima informatie hier, voor vele was dit een echte opsteker.


Terug op de boot was het zonnetje goed aanwezig, de drankjes maar ook de hapjes smaakte heerlijk en we vervolgde de boottrip door de Biesbosch richting Dordrecht, hier mochten we een uurtje de oude binnenstad verkennen. Beetje hilarisch was het wel, klokslag 19.45 vertrok de boot weer, echter er nog 20 personen net niet op tijd waren (waaronder het voltallige bestuur). Gelukkig was de schipper opgewekt en heeft hij ze nog opgepikt.

Verder varen met een mooie zonsondergang, lekker buffet en heerlijke muziek van Gino Politti. Met de bus weer terug naar Kaatsheuvel, waarbij de eerste complimenten voor de dag al weer op social media gezet werden. Op zo’n dag is het netwerken helemaal Top.

 
www.koskaatsheuvel.nl
JDA Verkeer en Veiligeheid is genomineerd voor participatieprijs ( Baanbrekers ) voor projecten Lees verder
 
Terug naar boven