Nieuws van leden

Benieuwd naar wat er speelt bij de lokale ondernemingen? Hier vindt u nieuwsberichten die door de KOS-leden en door het bestuur aangeleverd zijn. Heeft u als KOS-lid ook een bericht dat u graag geplaatst ziet?

Team BXS B.V. voor het KWF

21 maart 2019 door Joost van Boxel
www.koskaatsheuvel.nl

100 euro voor het KWF, een benefiet van BXS B.V..

Juni 2018, de dertiende editie van Alpe d’HuZes is net afgerond en een recordbedrag van 11,2 miljoen euro is opgehaald voor het KWF. Precies op dat moment besluit team BXS B.V. om de veertiende editie van Alpe d’HuZes, op 6 juni 2019, te gaan trotseren. Het doel: bijdragen aan een kankervrije wereld, door zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF. Zorgvuldig wordt er een team van fietsers, lopers én supporters opgesteld. Ieder krijgt zijn eigen taak en ook de trainingen beginnen vorm te krijgen.

MAAR… Team BXS B.V. kan het natuurlijk niet alleen en heeft JOUW/UW hulp nodig! Helpt u ons om zoveel mogelijk geld op te halen voor een kankervrije wereld? U kunt er natuurlijk voor kiezen om een geld bedrag te storten op team BXS B.V., daar zijn wij uiteraard ontzettend dankbaar voor.

Maar… u kunt er ook voor kiezen om deel te nemen aan een inspirerende benefiet avond.

Bij deze nodigen wij, team BXS, u van harte uit om deel uit te maken van onze inspirerende benefiet avond.
Op maandagavond 6 mei 2019 bent u vanaf 19:30 uur van harte welkom bij Restaurant De Molen in Kaatsheuvel voor een hapje en een drankje.

Hans van Breukelen, oud-keeper van PSV Eindhoven en het Nederlands Elftal zal bij ons aanschuiven voor een inspirerend verhaal. Daarnaast kan je op deze avond nog geweldige prijzen in onze luxe loterij! Natuurlijk is onze inspirerende benefiet een veel mooiere manier om uw bijdrage te doen aan het KWF: Uw bijdrage aan het KWF voor deelname aan deze inspirerende benefiet: 100 euro per persoon.

Hoe werkt het?
We hopen van harte dat wij u mogen verwelkomen op onze benefiet avond!
Wilt u zich aanmelden? Stuur dan een mailtje naar Bo van Boxel: bo@bxs-bv.nl. U krijgt een link waarin u uw bijdrage voor de benefiet direct kan storten aan Alpe d’HuZes (en dus het KWF), zodra de bijdrage is gestort ontvangt u een bevestiging. Uiteraard staat er een factuur klaar voor de zakelijke afhandeling.

Heeft u nog vragen? Schroom dan niet om Team BXS bv te contacten! Tot 6 mei 2019, bij Restaurant de Molen!

Sportieve groeten van Team BXS B.V.
Joost, Bob, Bo, Roos, Ad-Jan, Bob, Bas, Hans, Stan, Robin en Merel Margret, Marion, Juliette, Romy, Kitty, Marianne, Maud, Rens, Lex en Merijn

 
www.koskaatsheuvel.nl
Soeterboek & Partners (1981), administratie- en belastingadviseurs uit Kaatsheuvel, staat op een nieuw hoogtepunt in haar bestaan.… Lees verder
 
www.koskaatsheuvel.nl
Vanaf 1 december 2019 is SNS Waalwijk en Drunen overgenomen door Lucien Braat. Samen met zijn team van vijf Persoonlijk Adviseurs… Lees verder
 
www.koskaatsheuvel.nl
Biesbosch, Stipt op tijd zaten we in de bus om naar de Biesbosch te gaan, de weersvoorspelling waren erg wisselend maar het viel… Lees verder
 
Terug naar boven