Nieuws van leden

Benieuwd naar wat er speelt bij de lokale ondernemingen? Hier vindt u nieuwsberichten die door de KOS-leden en door het bestuur aangeleverd zijn. Heeft u als KOS-lid ook een bericht dat u graag geplaatst ziet?

Terugblik Eindejaarsbijeenkomst

www.koskaatsheuvel.nl
Op meer dan spectaculaire wijze hebben we in de maand december het  jaar 2016 afgesloten.

Op donderdag 15 december jongstleden aan het begin van de avond vertrokken we met maar liefst
97  leden naar het “Hof van Eden” in Valkenswaard. Gedachten aan eerdere festiviteiten in Valkenswaard deden in de twee touringcars al snel de ronde.



Op een gastvrije en onnavolgbare wijze werden we in Valkenswaard ontvangen door het team van InspirationPoint.

Rijkelijk versierd met bloemenkransen namen we vervolgens plaats aan de dinnertables in het theater van Het hof van Eden. De eerste cocktails mochten ons best smaken. Terwijl we genoten van het voorgerecht, een zeer uitgebreid buffet en van het nagerecht werden wij meegenomen in de zang en dans van onze gastdames en gastheren.

 
Na het nagerecht schakelden we over naar de perikelen in het Hof van Heden. Het Hof van Heden was een tropische cocktail van ondeugende sketches, opzwepende muziek, flitsende dans, pittige fysieke hoogstandjes, waanzinnig vocaal geweld en genoeg humor om de buiken te doen schudden. Werkelijk  hart en ziel was in de acts gestoken! 
 
Al dan niet vrijwillig konden we participeren in verlichtende massages, konden we ballast en evenwichtskunsten aanschouwen en Reiki-oefeningen met de gasten van het Hof van Heden uitvoeren op het podium.
Naarmate de avond verder vorderde barstte het feest los in gezang, dans en polonaise.
Om een ieder weer tot bedaren te brengen werd de show afgesloten met acrobatische en ritmische muziek; onze verbazing was groot!
 
 
Moe maar voldaan en met kramp in de lachspieren verlieten we om 00.00 uur het Hof van Eden om naar Kaatsheuvel terug te keren,
Waarbij zo nu en dan de roeispanen te voorschijn werden gehaald om de bus sneller te laten rijden!
 
Gezien de vele enthousiaste reacties achteraf kunnen we terugkijken op een geweldige afsluiting van het KOS-jaar 2016.

Kijk op onze FB site voor de foto's 
 

 
Geen nieuwsberichten gevonden
Terug naar boven