Nieuws van leden

Benieuwd naar wat er speelt bij de lokale ondernemingen? Hier vindt u nieuwsberichten die door de KOS-leden en door het bestuur aangeleverd zijn. Heeft u als KOS-lid ook een bericht dat u graag geplaatst ziet?

't Brabantse Comedy Café 18 juni in Chalet Fontaine Kaatsheuvel

door
www.koskaatsheuvel.nl
Na een eerste uitverkochte editie in het Klavier kon een 2e editie van 't Brabantse comedy café in Chalet Fontaine niet uitblijven.

’t Brabanste Comedy Café is een nieuw Stand-Up Comedy concept voor alle Brabanders. Het staat garant voor een gezellige avond met humor en plezier voor jong en oud.

Daarnaast straat de Brabantse Bourgondische gezelligheid centraal. In plaats van een gebruikelijke theateropstelling is er in ’t Brabantse Comedy café gekozen voor een sfeervolle caféopstelling waarin iedereen lekker kan genieten van de voorstelling met een hapje en een drankje. Iedereen ‘’Oan ’t jaanke van ’t laache’’ krijgen, dat is het doel.

Na afloop van de comedyshow zal er nog een gezellige naborrel/afterparty plaatsvinden om even bij te komen van het lachen. 

Deze tweede editie pakt ’t Brabantse Comedy Café opnieuw groots uit met landelijk bekende cabaretiers zoals: Leon van der Zanden en Bas Birker. Het voorprogramma wordt gedaan door Nick Zwolle en de presentatie door Jean Opgenort.
De zaal gaat open om 20:30 uur en de show begint om 21:00 uur.

De tickets kosten €15,00 per stuk en zijn verkrijgbaar op www.kemmerenentertainment.nl/tickets

 
www.koskaatsheuvel.nl
                                     … Lees verder
 
Terug naar boven