Lid worden

Voor wie is de KOS bedoeld?
Het KOS-lidmaatschap biedt voor lokale ondernemers een ontmoetingsplaats door middel van maandelijkse informatieve bijeenkomsten in combinatie met informele aspecten, uitwisseling van ervaringen en de mogelijkheid tot introductie van een zakenrelatie. De KOS telt momenteel ca. 200 leden die actief zijn in allerlei vakgebieden.

Nieuwe leden zijn van harte welkom. U kunt lid worden van de KOS:
  • als uw onderneming gevestigd is in de gemeente Loon op Zand, of
  • als de eigenaar/directeur is woonachtig in de gemeente Loon op Zand.

Lidmaatschap
De contributie bedraagt € 125,00 per kalenderjaar per lidmaatschap. Het lidmaatschap is gekoppeld aan een persoon, die bij iedere bijeenkomst een introducé mag meebrengen. Willen er meerdere personen uit uw onderneming aanwezig zijn? Dan is een tweede lidmaatschap mogelijk. Opzegging dient schriftelijk (per e-mail of per post) te gebeuren voor 31 december van het komende lidmaatschapsjaar.

Kennismaken met de KOS
Overweegt u om KOS-lid te worden? Als ondernemer uit de gemeente Loon op Zand bent u van harte welkom om ter oriëntatie met de KOS en haar leden kennis te maken. U heeft deze mogelijkheden:
  • Wilt u op de eerstvolgende bijeenkomst kennis komen maken? Mail uw naam en adresgegevens naar bestuur@KOSkaatsheuvel.nl. U ontvangt* dan de uitnodiging met de mogelijkheid om u aan te melden. Indien een eigen bijdrage op de bijeenkomst van toepassing is, ontvangt u tevens de benodigde informatie voor de eenmalige automatische incasso.
  • Kent u een van de KOS-leden? Dan kunt u als introducé aan onze activiteiten deelnemen.

Direct lid worden van de KOS
Bent u al overtuigd? Een lidmaatschap kunt u hieronder direct aanvragen. Na akkoord van het bestuur* ontvangt u per e-mail een inlogcode voor deze website. Hiermee kunt u onder andere voortaan aanmelden voor bijeenkomsten, nieuwsberichten plaatsen, en zelf uw profielgegevens, logo en foto aanvullen en actueel houden.
Voor vragen kunt u contact opnemen met het bestuur. Welkom bij de KOS!

* Het KOS-bestuur vergadert doorgaans één maal per maand (met uitzondering van juli en augustus) en neemt de aanvragen dan in behandeling. U ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord.
Aanmeldingsformulier
*
*
*
*
*

Bedrijfsgegevens

*
*
*

Overige info

*

Bankgegevens

*
*
*

Middels ondertekening van dit formulier, geef ik Vereniging Kos Kaatsheuvel machtiging om het verschuldigde lidmaatschapsbedrag van het door mij opgegeven bankrekeningnummer af te schrijven.

Indien minderjarig: Vul de naam & e-mailadres van een ouder/voogd in

Terug naar boven