Wat we doen

Een maal per maand (met uitzondering van juli en augustus) wordt een activiteit georganiseerd, meestal op de derde donderdag van de maand. Deze activiteiten variëren van sportieve, culturele en feestelijke activiteiten tot diners en bedrijfspresentaties.
 
Bedrijfspresentaties
Met een avondvullende bedrijfspresentatie worden leden de gelegenheid geboden hun bedrijf nader aan onze KOS-leden voor te stellen. Deze presentaties zijn een groot succes, mede door de grote variatie in ondernemingen. Bent u ook geïnteresseerd om zo’n avond voor de KOS te verzorgen? Het KOS-bestuur informeert u en helpt u graag!
 
Jaarlijks uitstapje
Eén maal per jaar, in mei, organiseren we een uitstapje met een middag- en avondprogramma. Ook deze bijeenkomst mag rekenen op een grote opkomst en positieve reacties.
 
Overige bijeenkomsten
Samen met bijvoorbeeld een nieuwjaarsbijeenkomst, een Algemene Ledenvergadering en een feestavond biedt de KOS elk jaar weer een boeiende combinatie aan activiteiten.
 
In de agenda vindt u onze plannen voor de komende periode. Verslagen en foto’s van de activiteiten die reeds hebben plaatsgevonden, vindt u onder terugblik op dezelfde agenda pagina. Leden worden van de plannen en terugblikken ook op de hoogte gebracht door middel van onze nieuwsbrief KOStelijk Nieuws.
Terug naar boven