< Terug naar overzicht

Bedrijvenbeurs Kaatsheuvel

Datum 19 okt 2017
Tijdstip 19:45 - 23:59 uur
Bedrijvenbeurs Kaatsheuvel
Terugblik : De KOS Bedrijvenbeurs 19-10-2017

Met enige regelmaat verenigen KOS-ondernemers zich om zich gezamenlijk op de KOS Bedrijvenbeurs te kunnen presenteren. Zo ook op donderdag 19 oktober 2017.

Drie lokale ondernemers, op korte afstand van elkaar gevestigd, hebben gezamenlijk deze bedrijvenbeurs opgezet en hun onderneming gepresenteerd.

Na de gastvrije ontvangst bij Dancewing en het welkomstwoord door KOS-voorzitter Antoine van Grinsven werd de aftrap gegeven om de drie ondernemingen te bezoeken. Een 90-tal leden gaven acte de presence om in drie groepen de volgende ondernemingen te bezoeken:

 

https://www.koskaatsheuvel.nl/back-site/upload/koskaatsheuvel/content/_200x84/logo-dance-wing.png
Dance Wing

http://www.dancewing.nl/bedrijfsinfo.html


In 2007 opgericht en sindsdien onder de professionele leiding van Robert en Cindy Hoefnagel. In de presentatie van Robert kwam ondermeer de ruim 10-jarige historie van deze langzaam groeiende onderneming aan de orde. Verrassend om te vernemen dat Robert met zijn zus hoge ogen gooiden op de NK’s en EK’s. Robert is nog steeds een bekend jurylid in de Wereldwijde Dance-scene. “Dansen is plezier voor twee” blijkt ook bij deze ondernemers die gezamenlijk de onderneming dragen en daarnaast nog part-time werken. Dancewing is een bekende dansgelegenheid voor de recreant. Uit een grote regio, van Roosendaal tot Reusel, komt men graag op de gezellige (thema)dansavonden. Daarnaast bezoeken wedstrijddansers uit Europa en China de studio om de puntjes op de “i” te zetten. De jongste leden kunnen ook terecht voor streetdance, stijldans, zumba, zodat er een eigentijdse stijl wordt ontwikkeld.

Het trainende rolstoeldanspaar heeft de 1e prijs in haar categorie gewonnen.

 


https://www.koskaatsheuvel.nl/back-site/upload/koskaatsheuvel/content/_200x75/logo1zwart.jpg

Lauwers Keukens & Projecten

https://lauwers-keukens.nl/

 

In de knusse maar professionele showroom werden hartelijk ontvangen door Jack en Jolanda Lauwers, eigenaren van deze onderneming. De presentatie van Jack leerde ons dat Lauwers Keukens aanvankelijk als keukenmontagebedrijf opereerde maar zich al snel ging toeleggen op het leveren en installeren van complete keukens. Daarbij werden ook de bijbehorende verbouwactiviteiten aangenomen en gecoördineerd. De opvallende reclame advertenties hebben vele lachende gezichten gebracht. Eerlijkheid en meedenken met de klant staat bovenaan in de klant begeleiding. Mooi om te zien dat referenties van klanten van Lauwers keukens dat onderstrepen.

 

Daarnaast was special guest Francis Kuijk, van het tv-programma “Heel Holland Bakt”, deze avond ook aanwezig. Zij maakte gebruik van de demonstratiekeuken bij Lauwers voor haar bak- en kookworkshops. De hapjes smaakten zoals ze getoond werden. Verrukkelijk!!

 


https://www.koskaatsheuvel.nl/back-site/upload/koskaatsheuvel/content/_200x49/logo_zitshop.jpg

Zit-shop

https://zit-shop.nl/

 

Een hartelijk ontvangst door Nicole en Jan Scheerders met een heerlijk drankje. Al 28 jaar zijn Nicole en Jan een begrip in de meubelbranche als leverancier van zitmeubelen voor bungalowparken en winkeliers. In de sfeervolle huiselijke showroom hield Nicole een presentatie over de geschiedenis van de onderneming en werden een aantal projecten getoond. Van maatwerk bankstellen, bijzondere kleurstellingen of op de locatie afgestemde wandbekledingen. Alles is mogelijk bij deze onderneming.

Ook particulieren zijn van harte welkom bij de Zit-Shop om hun bankstel of ander zitmeubel samen te stellen. Met een keuze uit meer dan 1500 stoffen, leer en kunstleer zijn alle denkbare zitmeubels (op maat) mogelijk. Ook weerbestendige tuinmeubelen worden geleverd.

Na de rondgang langs de drie ondernemingen werd door de drie ondernemers in de danszaal van Dance Wing een drankje en een hapje van “Proeff” aangeboden. Er is nog lang nagepraat op deze uitzonderlijke warme oktoberavond. Omstreeks 23.59 uur zou deze KOS bedrijvenrondgang worden afgesloten. Echter, de ervaring heeft ook nu weer geleerd dat dat meestal wordt overtroffen.

Het KOS-bestuur bedankt de organiserende ondernemers nogmaals hartelijk voor de organisatie van deze bedrijvenbeurs.

 

Kaatsheuvelse Ondernemers Sociëteit
Antoine van Grinsven, voorzitter

 

 


Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Terug naar boven