< Terug naar overzicht

Bedrijvenpresentatie E & R Classic Cars

Datum 21 feb 2019
Tijdstip 19:45 - 23:00 uur
Locatie Bedrijfspand E & R classic cars
Adres Kleiweg 1 te Waalwijjk
Website bekijken
Bedrijvenpresentatie E & R Classic Cars
Terugblik: E & R Classics: “Een andere kijk op investeren"
Wat een gastvrij ontvangst op 21 februari jl. door Ernest en Maartje Praag van E & R Classics.
Want wie kent het niet, de markante showroom van E & R Classics aan de snelweg A59 in Waalwijk.
Dé specialist in oldtimers en classic cars.

Ruim 150 leden van de KOS betraden de “speelgoed winkel” van de Classic Cars. Vele ogen twinkelden bij het zien van deze mooi gerestaureerde en onderhouden Classics.

Na de warme ontvangst vertelde Ernest in een informatieve, beeldende en onderhoudende presentatie over deze onderneming die in 2008 vanuit passie is ontstaan en die organisch is gegroeid tot de onderneming van vandaag. Vanuit de Hoofdstraat in Kaatsheuvel naar Dongen om in 2014 in Waalwijk deze prachtige showroom te betrekken.

Ernest Praag en zijn medewerkers zijn gepassioneerd van auto’s. Samen met een team van 45 personeelsleden, waarvan 38 echte Old School vaklieden, kopen zij auto’s in voornamelijk West-Europa in, restaureren deze in Waalwijk en verkopen deze wereldwijd. Denk daarbij aan China, Midden-Oosten, Australië, Beverly Hills, Chili, een aantal Afrikaanse landen en uiteraard Europa.

E & R Classics heeft een breed assortiment aan oldtimers en klassieke auto’s maar de nadruk ligt op de merken MG, Triumph, Austin Healey, Jaguar, Porsche en de klassieke Ford Mustang. Maar u komt bij hen ook regelmatig unieke modellen tegen van andere historische merken als Mercedes-Benz, Rolls Royce, Bentley, Cadillac, Buick, Alfa, Fiat, Volvo en Volkswagen.

E & R Classics is inmiddels een vertrouwd en respectabel wereldwijd merk geworden door vakkundigheid en service. Het is een bijzondere “Wereld van Vertrouwen” waarbij ook celebraties uit Amerika hun oldtimer of classic car bij E & R Classics bestellen.

Naast passie voor oldtimers heeft Ernest Praag ook aandacht voor het milieu. Dit jaar worden er 707 zonnepanelen op het dak geplaatst dat een besparing levert van 89.000kg CO2.

Na de presentatie hebben de leden in groepen de werkplaats bezocht en vertelde hoofd mechanieker Hr. Donders passievol over de werkzaamheden.

Onder het genot van en drankje en hapje heeft een ieder zijn of haar kijk op investeren met elkaar uitgewisseld of bijgepraat met andere leden van de KOS. Uiteraard heeft voorzitter Antoine van Grinsven de ondernemer Ernest bedankt voor zijn gastvrijheid en werd het inmiddels klassieke KOS-beeld overhandigd.
Om 23:00 uur hebben we het pand met een leuke attentie van E & R Classics verlaten en kijken we bevlogen terug op deze bijzonder inspirerende KOS bedrijfspresentatie.

Kaatsheuvelse Ondernemers Sociëteit
Antoine van Grinsven, voorzitter

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Terug naar boven