< Terug naar overzicht

Bedrijvenpresentatie E & R Classic Cars

Datum 21 feb 2019
Tijdstip 19:45 - 23:00 uur
Locatie Bedrijfspand E & R classic cars
Adres Kleiweg 1 te Waalwijjk
Website bekijken
Bedrijvenpresentatie E & R Classic Cars
E & R Classics: “Een andere kijk op investeren”

Wie kent het niet, de markante showroom van E & R Classics aan de snelweg A59 in Waalwijk.
Dé specialist in oldtimers en classic cars.

Deze onderneming is in 2008 vanuit passie ontstaan waarna ondernemer Ernest Praag deze onderneming organisch heeft laten groeien tot de onderneming van vandaag. Vanuit de Hoofdstraat in Kaatsheuvel naar Dongen om in 2014 in Waalwijk deze prachtige showroom te betrekken.

Ernest Praag en zijn medewerkers zijn gepassioneerd van auto’s. Samen met een team van 45 personeelsleden, waarvan 38 echte Old School vaklieden, kopen zij auto’s in voornamelijk West-Europa in, restaureren deze in Waalwijk en verkopen deze wereldwijd. Denk daarbij aan China, Midden-Oosten, Australië, Beverly Hills, Chili, een aantal Afrikaanse landen en uiteraard Europa.

.
E & R Classics heeft een breed assortiment aan oldtimers en klassieke auto’s maar de nadruk ligt op de merken MG, Triumph, Austin Healey, Jaguar, Porsche en de klassieke Ford Mustang. Maar u komt bij hen ook regelmatig unieke modellen tegen van andere historische merken als Mercedes-Benz, Rolls Royce, Bentley, Cadillac, Buick, Alfa, Fiat, Volvo en Volkswagen.

E & R Classics is inmiddels een vertrouwd en respectabel wereldwijd merk geworden door vakkundigheid en service. Het is een bijzondere “Wereld van Vertrouwen” waarbij ook celebraties uit Amerika hun oldtimer of classic car bij E & R Classics bestellen.

Naast passie voor oldtimers heeft Ernest Praag ook aandacht voor het milieu. Dit jaar worden er 707 zonnepanelen op het dak geplaatst dat een besparing levert van 89.000kg CO2..
de presentatie zal onze gastheer ons nog meer informeren over zijn passie voor auto’s, ondernemen en aandacht voor MVO; doorlopend investeren.

U wordt op donderdag 21 februari aanstaande tussen 19.45 uur en 20.00 uur verwacht in het pand van E & R Classics aan de Kleiweg 1 te Waalwijk. U wordt warm welkom geheten door onze gastheer van deze avond, Ernest Praag.
Om 20.15 uur wordt u meegenomen in de presentatie “Andere kijk op investeren”.
Vanaf 21.00 uur bent u in de gelegenheid om alle Old Timers van dichtbij te bewonderen en kunt u in kleine groepen vragen stellen in de werkplaats.
Onder het genot van een drankje en hapje kunt u vanaf 21.30 uur uw andere kijk op investeren met elkaar uitwisselen of bijpraten met andere leden van de KOS.

Inschrijven?
Wilt u ook gepassioneerd deze bedrijfspresentatie bijwonen? Schrijf u dan uiterlijk 15 februari a.s. in via onderstaand inschrijfformulier. Na inschrijving ontvangt u van ons per e-mail een bevestiging van uw inschrijving.
E & R Classics opent graag haar deuren voor de leden van de KOS.
Het pand heeft voldoende gelegenheid om uw auto te parkeren op de aanwezige parkeer vakken.
Rijd u door tot de laatste parkeerplaats, dan is er voor iedereen plaats.

Wij kijken uit naar een inspirerende avond van gepassioneerd ondernemen!
Graag tot donderdag 21 februari a.s. bij E & R Classics in Waalwijk.

Kaatsheuvelse Ondernemers Sociëteit
Antoine van Grinsven, voorzitter

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Terug naar boven