< Terug naar overzicht

Eindejaarsbijeenkomst -Some Kind of Hero-

Datum 13 dec 2018
Tijdstip 18:00 uur
Locatie Chalet Fontaine
Eindejaarsbijeenkomst -Some Kind of Hero-
Voor menigeen was 2018 een bewogen jaar dat weer nieuwe kansen in het vooruitzicht stelde. Als vereniging hebben we in april van dit jaar het 25-jarig jubileum groots gevierd!!

Volgens traditie sluiten we het verenigingsjaar af met een eindejaarsbijeenkomst, dit jaar met een spectre eindejaarsbijeenkomst! Bij deze gelegenheid zijn we op geheime missie in Chalet Fontaine. Onze partners zijn de prachtige begeleiding van de local hero!!
With style / shaken, but not stirred / a licence to ….…... dance.

 
Voor donderdag 13 december aanstaande hebben we voor u bij Chalet Fontaine in Kaatsheuvel een fantastische en zeer afwisselende avond samengesteld.

Op deze avond wordt u om 18.00 uur met klasse ontvangen in The Carppetti Lounge van Chalet Fontaine, waarbij de martini u wordt aangereikt. Daar kunt u op uw missie elkaar begroeten en wordt u verrast met bites en een amuse artist.
In The Gardenroom wordt u een heerlijk en gevarieerd 4-gangen diner geserveerd, waarbij u wordt verrast met zang & muziek en een schitterende entourage. For your eyes only kunt u zich ook als lady & secret agent laten vereeuwigen.
Na afloop van het diner wordt u verrast met een dessert. You only live twice …
Uiteraard is er voldoende gelegenheid om er even rustig bij te gaan zitten, maar dansen mag ook!
Na de bijzondere WOW-openingsact wordt u meegenomen in de grote diversiteit aan muziek om te swingen of uw missie te vervolmaken.
Ook deze feestelijke jaarafsluiting zal weer onvergetelijk zijn, Diamonds are forever..
Pas rond middernacht nemen we – moe en waarschijnlijk voldaan – afscheid van elkaar. 

Inschrijven?
Voor een eigen bijdrage van slechts € 50,- p.p. viert u deze geheime missie met ons mee. Schrijf daarvoor uiterlijk vrijdag 7 december a.s. in via onderstaand inschrijfformulier. Vergeet niet het akkoord voor incasso aan te vinken. Na inschrijving ontvangt u van ons per e-mail de bevestiging van uw inschrijving.


Volledigheidshalve delen we u nog mede dat u door inschrijving de eigen bijdrage van € 50,00 per persoon verschuldigd bent. Mocht u uiteindelijk verhinderd zijn, dan zijn we genoodzaakt u toch de eigen bijdrage in rekening te brengen.

Deze avond belooft een avond vol glitter en glamour te worden. Wij stellen het dan ook zeer op prijs wanneer u zich voor deze avond feestelijk kleedt. Een smoking voor de heren en een galajurk voor de dames wordt bijvoorbeeld door ons zeer op prijs gesteld maar is géén vereiste; ieder KOS-lid met een goed humeur en feestelijke kleding is op deze avond van harte welkom! Never Say Never Again.

Samen met u willen wij het jubileumjaar van onze vereniging op een bijzondere en feestelijke wijze afsluiten. Graag tot 13 december!

Kaatsheuvelse Ondernemers SociëteitVan Grinsven…….. Antoine van Grinsven!!


Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid
    • € 50,-
Aantal inschrijvingen: 55 (105)
Terug naar boven