< Terug naar overzicht

Happen en Stappen 2019

Datum 19 sep 2019
Tijdstip 17:45 uur
Locatie nader bekend te maken
Happen en Stappen 2019

Al slingerend naar het eindspoor!

 

De zomerperiode van 2019 was er een van uitersten. Warmterecords werden keer op keer verbroken, zomerstormen en moessons in de Lage Landen worden de nieuwe werkelijkheid.

We kunnen genietend terug kijken op vele mooie warme dagen; toch is de bezigheid verkoeling zoeken een nieuwe activiteit geworden. Hopelijk kijkt u ook terug op een heerlijke, ontspannen, vakantie met vele uren in de zon met natuurschoon op of aan het water.

We hebben onze werkzaamheden in volle vaart weer opgepakt, scholen zijn weer begonnen.

Het spoor naar Kerst en Oud & Nieuw is gestart.

Maar laten we ons eerst nog eens lekker animeren, laven en verwennen tijdens de activiteit van de KOS voor de maand september, het jaarlijks terugkerende en favoriete “Happen & Trappen”.

 

Op donderdag 19 september a.s. wordt u met de fiets om 17.45 uur verwacht op het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel. Zoals gebruikelijk gaan wij ook deze keer niet de drie stations van deze mooie fietstocht noemen. Een ding is zeker: uw eigen eindstation is uw thuis.
Om 17.59 uur zal de karavaan zich in beweging zetten om de eerste omwentelingen te kunnen ervaren.

 

Op de eerste stopplaats kunnen we op de aangewezen plaats de fietsen stallen en zullen we gastvrij worden ontvangen door Antoine van Grinsven en onze gastheer.

Voordat we kunnen genieten van de culinaire verrassingen worden we tijdens het welkomstdrankje verrast met eigentijdse infotainment over de wereld van Hospitality. Daarna trekken we de wijde omgeving in. Met een lang spoor van fietsers slingeren we naar het oosten van de Langstraat. Geniet van deze mooie langgerekte tocht met vele herkenningspunten. Na aankomst en diner hebben we een wissel in de route zodat u via het juiste spoor weer op uw eindbestemming zult aankomen. Daar genieten we op hoogte van een culinair dessert en sluiten we af met een echte KOS-borrel, muzikaal omlijst met live muziek.

 

Tijdens deze mooie en inspirerende fietstocht en tussen de gerechten door is er vanzelfsprekend genoeg tijd om weer even met elkaar bij te kletsen en de leukste vakantie ervaringen met elkaar uit te wisselen.
Kortom, weer redenen genoeg om de fiets uit de schuur te halen, de batterij van uw fiets en uzelf op te laden en uw KOS-contacten aan te halen. Maar geniet vooral van de spijzen met bijbehorende heerlijke dranken. Bent u er ook dit jaar bij?

 

Inschrijven

Voor deze actieve culinaire KOS-avond bedraagt de eigen bijdrage slechts € 35,- p.p.

Fietst u met ons mee? Schrijf dan uiterlijk vrijdag 13 september a.s. in via onderstaand inschrijfformulier (eerst inloggen). Vergeet niet uw bankgegevens en het akkoord voor incasso in te vullen. Na inschrijving ontvangt u van ons per e-mail de bevestiging van uw inschrijving.

De eigen bijdrage wordt zoals gebruikelijk via automatische incasso geïncasseerd.

 

Volledigheidshalve delen we u nog mede dat u door inschrijving de eigen bijdrage van € 35,00 per persoon verschuldigd bent. Mocht u uiteindelijk verhinderd zijn, dan zijn we genoodzaakt u toch de eigen bijdrage in rekening te brengen en te incasseren.

 

Wij hopen dat u op donderdag 19 september a.s. met ons mee fietst door onze mooie Langstraat.!
Graag tot dan!

 

Kaatsheuvelse Ondernemers Sociëteit

Antoine van Grinsven, voorzitter

 


Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid, Introducé
    • € 35,-
Terug naar boven