< Terug naar overzicht

Terugblik: 2 Bedrijvenpresentaties: wisselwerking

Datum 15 okt 2009
Locatie Taxibedrijf Van den Hout en Galerie Artijean
Adres Luxemburgstraat 13, Kaatsheuvel
Terugblik: 2 Bedrijvenpresentaties: wisselwerking
Maar liefst twee bedrijvenpresentaties zorgden voor een zeer afwisselende avond. Circa 85 personen waren te gast bij Taxibedrijf Van den Hout en Galerie Artijean.
 
Eerst werd er een splitsing gemaakt in twee groepen: De eerste groep bleef bij Taxibedrijf Van den Hout, waar Alexander en Jessica ons een kijkje lieten nemen achter de schermen van hun familiebedrijf. Het taxibedrijf was ook deze avond, tijdens de presentatie, nog volop in bedrijf. Bij de telefooncentrale zagen we dat er veel creativiteit nodig is om alle ritten logisch ingepland te krijgen.
De tweede groep ging met Jan van Strien mee naar Galerie Artijean. De expositieruimte barst van nog meer creativiteit en toont wisselend werk in alle disciplines van verschillende kunstenaars, waar Jan ons alles over kon vertellen.

Na de wissel verzamelden de KOS leden zich voor de vertrouwde drankjes en hapjes. Taxibedrijf Van den Hout en Galerie Artijean hebben laten zien dat zij veel meer in huis hebben dan menigeen verwacht. We danken Alexander en Jessica van den Hout en Jan van Strien dan ook hartelijk voor hun gastvrije ontvangst!

Fotografie © 2009 Dondigi

Terug naar boven