< Terug naar overzicht

Terugblik: 'Back to Basic'

Datum 20 dec 2012
Locatie Café-Restaurant De Roestelberg
Terugblik: 'Back to Basic'
Het gaat er niet om wat er niet is, maar het gaat erom wat er wel is…. Dat is de mooie kerstgedachte die hoort bij onze eindejaarsbijeenkomst ‘Back to Basic’. Tot onze schrik was het echter meer ‘Back to Basic’ dan we verwacht en gehoopt hadden. Bij binnenkomst in de Roestelberg bleek de felbegeerde top-act van LIVE-Music-bar te schitteren door afwezigheid! We waren niet lang sprakeloos, en gelukkig waren een DJ, een zanger en een zangeres uit de nabije omgeving snel bereid gevonden alles te laten vallen waar ze mee bezig waren om ons te entertainen. Een uurtje later schalden de eerste noten al uit de boxen. Dank aan de DJ, Martin Stone en Bregje!
Ondanks de koele start werd het toch nog een gezellige avond, niet in het minst dankzij de voortreffelijke bediening, een heerlijk warm buffet en een verfrissend dessertbuffet. Laat op de avond hadden de muzikanten ons zelfs zover dat we de boel de boel lieten en de dansvloer ruimschoots benutten.
Hoe de LIVE-Music-bar hun afwezigheid goed gaat maken, is nog onduidelijk. Dat de KOS het voor u goed gaat maken is zeker, dat merkt u gedurende ons jubileumjaar vanzelf.

Klik hier voor de foto's

Terug naar boven