< Terug naar overzicht

Terugblik: Bedrijvenpresentatie Family Fit Health Center

Datum 19 feb 2009
Tijdstip 00:00 uur
Locatie Locatie: Family Fit Healthcenter
Adres Schotsestraat 4c te Kaatsheuvel
Terugblik: Bedrijvenpresentatie Family Fit Health Center
Laat zoveel mogelijk mensen op een prettige, gezonde en verantwoorde wijze sporten. Dat is de missie van Family Fit Healthcenter. Circa 70 personen waren tijdens hun bedrijfspresentatie te gast, waar Bert en Christine Burgel ons hartelijk ontvingen.
 
Ondersteund met een beeldende powerpoint-presentatie presenteerde Bert allereerst de geschiedenis, de visie, het doel en de eigenschappen van het sportcentrum. Dit fitnesscentrum is al meer dan 25 jaar een toonaangevend sportcentrum in de regio en veranderde in 2007 zijn naam van Boskov Fitnesscentrum in Family Fit Healthcenter. Een echt familiebedrijf waarin de ouders Bert en Christine samen met hun drie dochters werkzaam zijn.
Kwaliteit in fitness, groepslessen op muziek en gezondheid staan hoog in het vaandel. Het Family Fit Healthcenter is aangesloten bij Fit!vak, is LERF-gecertificeerd, en voldoet hiermee aan alle voorwaarden voor het keurmerk Fitness.

Even later volgde een presentatie over fysiomore en wervelende live-presentaties van enkele medewerkers van het centrum: body-balance, body-combat, en Les Miles Body Balance. Erg inspirerend!
Hoe inspirerend bleek tijdens de rondleiding door de kinderopvang, de kinesis trainingsruimte, beauty-salon/kapper en cardio-fitness. Ondanks dat bijna niemand het blijkbaar aandurfde om in sportkleding te verschijnen (met uitzondering van twee sportieve bestuursleden), deed menig KOS-lid actief mee met een warming-up van body-combat. Al snel verschenen de eerste zweetdruppels op de voorhoofden!

De avond eindigde met de voor de KOS vertrouwde drankjes en hapjes. En als extra stimulans voor een gezond en fit ondernemersbestaan, ontving iedereen bij het vertrek een fantastische jubileumaanbieding. Daarmee kunnen KOS-leden onder andere gratis een maand lang sporten!
 
Kortom: een motiverende presentatie, waarin we een duidelijke indruk kregen van de diversiteit van het aanbod. Menigeen was verrast over de omvang én de mogelijkheden van Family Fit Healthcenter!

Klik hier voor meer foto's.
Fotografie © 2009 Dondigi

Terug naar boven