< Terug naar overzicht

Terugblik: 'Geen losse steken bij Habraken B.V.!'

Datum 20 nov 2014
Locatie Habraken B.V.
Terugblik: 'Geen losse steken bij Habraken B.V.!'
Op donderdag 20 november jl. was iedereen van de KOS aangenaam verrast door de bedrijvenpresentatie bij Habraken B.V. De persoonlijke foto’s die door het nieuwe perfecte bedrijfspand aan de muren hingen spraken ons allemaal erg aan.
In 35 jaar is Habraken B.V. een begrip geworden als het gaat om industriële naaimachines. Sinds juli 2014 zijn zij als eerste bedrijf verhuisd naar het nieuwe bedrijvenpark op het industrieterrein in Kaatsheuvel. Niet alleen een nieuw pand, maar ook een nieuwe naam. Vanwege de veelzijdigheid van het bedrijf is de naam veranderd van Habraken Machines B.V. in Habraken B.V. De ontvangst door de eigenaren Hans Damen en Angeline Damen-Habraken was erg prettig. Zij hadden samen met alle medewerkers de gehele avond tot in de puntjes keurig verzorgd.

Na ontvangst werden we meegenomen in de geschiedenis van het bedrijf met een inspirerend verhaal verteld door Hans. Het bedrijf is opgericht door de vader van Angeline. De werkzaamheden bestonden toen voornamelijk uit schoenenreparatie en uitvoering van onderhoud. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich ontwikkeld van onderhoudsbedrijf naar naaimachinespecialist. Na deze gepassioneerde storytelling werden we in groepjes ingedeeld en namen we een kijkje in de showroom waar diverse naaimachines opgesteld staan. Het viel ons allemaal op dat de naaimachines die Habraken B.V. aanbiedt, zo uniek en onderscheidend van soort zijn, omdat zij over de hele wereld leveren. Ze zijn exclusief importeur van Dürkopp Adler naai- en ZSK borduurmachines voor de Benelux en vertegenwoordigen ook merken als Mitsubishi en Pegasus. In de reparatie- en ontwikkelruimte stonden diverse producten opgesteld die ontworpen zijn met de naaimachines van Habraken B.V.

In de feestzaal sloten we met z’n allen de avond af met een fantastische live band en keerden we rond 1 uur ‘s nachts weer terug naar huis. De KOS bedankt Hans en Angeline Damen en hun medewerkers nogmaals hartelijk voor deze geweldige en feestelijke bedrijvenpresentatie en wenst hen veel succes in het nieuwe bedrijfspand.

Hier kunt u de foto's te bekijken

Terug naar boven