< Terug naar overzicht

Terugblik: Happen en Steppen ?Peuzel- en puzzeltocht?

Datum 16 sep 2010
Tijdstip 00:00 uur
Locatie kruising Horst en Van Haestrechtstraat
Terugblik: Happen en Steppen ?Peuzel- en puzzeltocht?
Na de zomervakantie keken vele KOS-leden uit naar de septemberbijeenkomst Happen en Steppen. Aan het bestuur van de KOS dan ook de taak om alles uit de kast te halen en de leden een geweldige avond te bezorgen.
Exact 100 KOS-leden verzamelden rond 18.00 uur bij Restaurant Grill-ig aan de Horst in Kaatsheuvel. Daar stond een indrukwekkende verzameling rode steps klaar. Na het "startschot" vertrokken we al steppend naar een onbekende bestemming; een enkeling koos voor fiets of auto. Tijdens de rit werden we diverse malen door een politie-auto voorbijgereden. Deze "escorte"  was echter niet door de KOS geregeld, maar blijkbaar waakte iedereen prima voor de verkeersveiligheid: er werden geen aanhoudingen verricht!
 
Na ruim 2 km arriveerden we uiteindelijk bij Bosrijk. In de gezellige serre van het Eethuys genoten we van een variatie aan voorgerechten van carpaccio, zalmsalade, tomatensoep en knapperige broodsoorten. Iedereen had aardig trek na de lichamelijke inspanning.
Ondanks de dreigende luchten en korte regenbui voor vertrek, konden we de tocht weer droog vervolgen naar de volgende locatie. Terug bij Restaurant Grill-ig werd ons het heerlijke hoofdgerecht geserveerd. Na deze smakelijke dis kreeg iedereen de routebeschrijving van de puzzeltocht uitgereikt met 4 vragen. Helaas waren de weergoden ons nu minder gunstig gestemd en werd de geplande wandeltocht afgebroken. We staken over naar De Molen waar we gastvrij werden ontvangen, ondanks dat we te vroeg waren. Hier genoten van een fantastisch nagerecht.

De voorzitter nam op het einde van de avond het woord voor de prijsuitreiking van de puzzeltocht. Ondanks dat niemand de puzzeltocht had gelopen, hadden tot verbazing van het bestuur veel KOS-leden de vragen juist beantwoord. Onder toezicht van de voorzitter zijn uiteindelijk de prijswinnaars getrokken. De prijzen - met een knipoog - bestonden uit: een historische rondvlucht boven Kaatsheuvel, een blik op een slot, en we gaven een "weekend" weg. Hilariteit alom! De hoofdprijs was een echt collectors-item: het KOS-strandlaken! Daar moest natuurlijk nog lang en gezellig op geproost worden!
 
Gezien de vele reacties achteraf kunnen we terugkijken op zeer geslaagde bijeenkomst vol inspanning, hilariteit en gezelligheid.
 
Klik hier voor de foto's

Terug naar boven