< Terug naar overzicht

Terugblik: 'Mannentaal en vrouwenlogica?'

Datum 21 okt 2010
Locatie Locatie: Autobedrijf Jan Wellens
Adres Belgiëstraat 6.a, Kaatsheuvel
Terugblik: 'Mannentaal en vrouwenlogica?'
Donderdag 21 oktober jl. openden Jan en Petra Wellens de deuren van hun nieuwe bedrijfspand voor alle KOS-leden. Met een belletje werden alle arriverende gasten extra welkom geheten. En dat waren er heel wat: ruim 100 personen waren nieuwsgierig naar Autobedrijf Jan Wellens. Dat mannentaal en vrouwenlogica prima samengaan bleek uit het feit dat er zo’n 40% vrouwelijke gasten waren!

We waren onder de indruk van de totale avond. Niet alleen zag alles er prima verzorgd uit, was de ruimte mooi aangekleed en werden we voorzien van lekker hapjes en drankjes, ook de presentatie (met onder andere leuke oude foto’s) was dik in orde. Spreekstalmeester René Merkelbach hield een boeiende uiteenzetting over heden, verleden en toekomst van het familiebedrijf en koppelde later op ludieke wijze de presentaties van Goodyear banden en BoschCarService aan elkaar. Een uniek element van deze avond was dat de sprekers spraken vanaf een huishoudtrapje!
 
Na de presentaties kregen we de gelegenheid het bedrijf uitgebreid te bekijken en demonstraties bij te wonen. Ook gingen we ‘gluren bij de buren’, want sinds kort is daar Landcruiser Experience B.V. van KOS-lid Maarten Verschure gevestigd.

Geïnspireerd door al wat we mochten bekijken, is er een stille hoop ontstaan voor een KOS-kalender in Pirelli-stijl. Met op elk maandblad een vrouw (of man?) van de KOS….

We danken alle betrokkenen voor een geslaagde KOS-bijeenkomst!
 
Klik hier voor meer foto's

Terug naar boven