< Terug naar overzicht

Terugblik: 'Nieuwe blik op historische momenten'

Datum 19 mrt 2015
Locatie Het Witte Kasteel, Loon op Zand
Terugblik: 'Nieuwe blik op historische momenten'
Wat was het een behoorlijke stormloop bij het aanmelden voor de bedrijvenpresentatie bij Stichting Het Witte Kasteel.
Dit Middeleeuws kasteel met haar kleurrijke historie bood ruimte voor maximaal 100 gasten, maar dit aantal was al zeer snel bereikt. Op donderdag 19 maart jl.stonden Francine Broos en Debbie Broos van Stichting Het Witte Kasteel klaar om de historie, de bijzondere architectuur en de nieuwe ideeën van het kasteel met ons te delen. Na deze uitgebreide presentatie hebben we een mooie rondleiding gehad door het pand, de vele uren van het schilderwerk waren hierbij goed zichtbaar. 
 
Tijdens deze intieme avond verrasten de klanken van gitaren ons met sfeervolle muziek van Gitaarsalon Loon op Zand. Deze organisatie stelt zich ten doel om de klassieke gitaarmuziek onder de aandacht te brengen en musici een intiem concertpodium te bieden in o.a. het Witte Kasteel. Na afloop van deze indrukwekkende presentatie en rondleiding hebben we heerlijk nagepraat onder het genot van een lekker hapje en drankje. 
 
Kortom: het was een zeer bijzondere bedrijvenpresentatie met historische en moderne verhalen van Het Witte Kasteel, met klassieke klanken klinkend uit alle hoeken, en er is afgesloten met een heerlijk hapje en drankje geheel verzorgd in de Middeleeuwse stijl. De aanwezige KOS-leden waren enorm onder de indruk!
 

Terug naar boven