< Terug naar overzicht

Terugblik: Nieuwjaarsreceptie met gemeente Loon op Zand

Datum 19 jan 2012
Locatie De Wetering
Terugblik: Nieuwjaarsreceptie met gemeente Loon op Zand
De nieuwjaarsbijeenkomst die de KOS op 19 januari 2012 organiseerde in samenwerking met de gemeente Loon op Zand en het OndernemersPlatform Gemeente Loon op Zand (OPG), stond in het teken van innovatie. Naast de goede opkomst van KOS-leden, betekende dat de aanwezigheid van tientallen andere ondernemers en bestuurders uit onze gemeente.

Trudie Fabus zorgde als Beleidsadviseur EZ/accountmanager bedrijven ervoor dat de sprekers tijdig een plaatsje op het podium vonden. Kort maar krachtig spraken Burgemeester Wim Luijendijk, Antoine van Grinsven namens de KOS en Herman Bleekendaal namens het OPG en de Stichting Ondernemend Loon op Zand (SOL). Voorts stelde Henk van Komen zich aan de aanwezigen voor als de nieuwe wethouder voor onder andere economische zaken.

Als muzikale onderbreking vertoonden de 16-jarige Noortje en 10-jarige Nikki hun zangkwaliteiten, waarbij Nikki zichzelf begeleidde op haar gitaar. DJ Dennis zorgde bij Noortje voor de muzikale ondersteuning en zette tijdens het informele gedeelte de muzikale toon voort. De KOS bedankt hierbij Ilse Aussems en Carlo Bergmans van The Night of Harmony, die de optredens van Noortje en Nikki mogelijk hebben gemaakt.

Steef Blok, lokaal ondernemer en directeur van het Innovation Lab TU/e, ontvouwde vervolgens in woord en beeld zijn visie op de toekomst.

Samen met de informele afsluiting in de gezellige ruimte van De Wetering in Loon op Zand kwamen de vaste ingrediënten van de gezamenlijke nieuwjaarsborrel prima aan bod: we proostten wederom op gezelligheid en een goed verhaal!

Klik hier voor de foto's.

Terug naar boven