< Terug naar overzicht

Terugblik: ?t Maoske, al 125 jaar veelzijdig!

Datum 18 jun 2009
Tijdstip 00:00 uur
Locatie Locatie: PartyCentrum ?t Maoske
Adres Middelstraat 24, De Moer
Terugblik: ?t Maoske, al 125 jaar veelzijdig!
Het mooie en karakteristieke van de KOS is wellicht dat iedere organisatie haar eigen unieke invulling aan een bedrijfspresentatie of feestje geeft. Een uitstekend voorbeeld daarvan is PartyCentrum ’t Maoske in De Moer: afgelopen 18 juni pakte ’t Maoske voor de KOS flink uit om het 125-jarig jubileum te vieren! 134 KOS-leden maakten die avond op feestelijke wijze kennis met de verrassende veelzijdigheid van het partycentrum.

Na een korte presentatie door onze gastheren Erik de Bie en Bas van Abeelen, maakte de kok het mogelijk o.a. een kijkje te nemen in de nieuwe spoelkeuken en de voorraadruimte voor koel- en diepvriesproducten. Daarna was het al snel tijd voor een feestje! We kwamen niets tekort, want er was een overvloed aan eten en drinken, én aan gezelligheid. Bovendien hebben zij ons verschillende interessante aanbiedingen gedaan. Weet u nog?

’t Maoske heeft weer eens laten zien dat zij veel meer in huis hebben dan menigeen verwacht. We danken Erik de Bie, Bas van Abeelen en alle medewerkers van PartyCentrum ’t Maoske dan ook hartelijk voor hun gastvrije ontvangst!

Fotografie © 2009 Dondigi

Terug naar boven