< Terug naar overzicht

Terugblik: Wonderlijke winteravond

Datum 15 dec 2011
Locatie De Efteling
Terugblik: Wonderlijke winteravond
We kunnen terugkijken op een succesvol KOS-jaar, en zeker als het onze laatste bijeenkomst in de Efteling betreft! We liepen met zo’n 193 gasten massaal wam voor deze winterse avond. Op donderdag 15 december, werden we om 17.00 uur opgewacht door twee Sleuteliers, die ons begeleidden naar Raveleijn. 
Daar beleefden we kort na zonsondergang de spectaculaire parkshow, tegen het decor van een prachtig gebouw en sfeervolle verlichting. De vijf ruiters te paard hebben met moed en speciale talenten hun overheerser verslagen.

In 'Het Wapen van Raveleijn' werden we opgewacht met een verkwikkend drankje. Ruiter Thomas heette ons persoonlijk welkom! Onze voorzitter nam het stokje over om terug en vooruit te blikken op alle bijzondere KOS-evenementen. Efteling gastheer Frans Goenee gaf ons vervolgens op enthousiaste en persoonlijke wijze een kijkje in de toekomst van de Efteling. Het bedienend personeel maakte het extra gezellig. Aansluitend schoven we dan ook graag aan om te genieten van een uitgebreide Bourgondische verwennerij. Eten wat de pot schaft! 

Onder begeleiding van de Efteling Sleuteliers maakten we de wandeling naar het IJspaviljoen om de feestavond fris te beginnen. Er werd volop geschaatst, gezwierd en gezwaaid door de KOS-leden. In de gezellige Skihut zorgde entertainer Henny er intussen voor dat we goed in de stemming kwamen. Met onder andere ski-tips, een eigenzinnige bingo, meezing-muziek en een tweekamp sloeg hij de spijker op z’n kop! Voor diegenen die weer trek hadden, werden verwarmende drankjes en heerlijke winterse hapjes gepresenteerd. De avond in de Wereld vol Wonderen was reusachtig!

Klik hier voor de foto's

Terug naar boven