< Terug naar overzicht

Terugblik: Woonst: huis voor [t]huis

Datum 15 apr 2010
Locatie Locatie: Woonst
Adres Tinus van der Sijdestraat 20, Sprang-Capelle
Terugblik: Woonst: huis voor [t]huis
Met de presentatie van Woonst op donderdag 15 maart jl. blikken we wederom terug op een bijzonder goed verzorgde avond. De locatie is verrassend prachtig en het productaanbod zeer divers. Geboeid luisterden alle aanwezigen naar de presentaties, de sfeer was prettig en ongedwongen, en er werden volop vragen gesteld. De bel die de wisseling van de groepen aangaf, werd daardoor wel eens gemist... Er was voor iedereen ook zoveel moois te ontdekken voor zijn of haar huis! Van inloopkast tot domotica, van innovatieve deuren tot wenteltrappen, van verbouwing tot nieuwbouw.

Ton Rombouts stond als gastheer van Woonst klaar om ons kennis te laten maken met de veelzijdige producten en diensten die Woonst in huis heeft. Woonst, huis voor [t]huis, huisvest namelijk meerdere bedrijven onder één dak:

JeJe Elektro (Jeroen v.d. Laak en Jurgen Paapen)

Installatiebedrijf W. Huijsman (Walter Huijsman)

HR Trappen (Henri v.d. Schoot)

Rombouts Deuren (Ton Rombouts en Niels Vugts)

Decom bouwteam (Marco Jobse)


Na een korte presentatie door Ton over de mogelijkheden van Woonst, werden we in de gelegenheid gesteld om in groepen de riante showroom te bekijken. Talloze modellen, stalen, maquettes en monsters maken in een oogopslag duidelijk wat er zoal mogelijk is. Uiteraard werden we door de verschillende bedrijven ter plekke in detail geïnformeerd.

Alle medewerkers van Woonst hartelijk dank voor de geslaagde KOS-avond!

Klik hier voor meer foto's

Terug naar boven