< Terug naar overzicht

Terugblik : Inspirerende lezing van Esther Vergeer

Datum 17 nov 2016
Tijdstip 20:00 uur
Locatie bij Anton, het Klavier
Terugblik : Inspirerende lezing van Esther Vergeer
Het was inderdaad een inspirerende lezing.
verslag ...... Esther Vergeer is één van de grootste Nederlandse sporters aller tijden. Jarenlang was Esther de onbetwiste nummer één van de wereld in het rolstoeltennis. Zo won Esther 470 wedstrijden op rij! Op dit moment is ze directeur van het ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament in Rotterdam. Naast Richard Krajicek is Esther verantwoordelijk voor de organisatie en het succes van de integratie van het rolstoeltennistoernooi bij het valide ATP 500 toernooi. Daarnaast is Esther adviseur van NOC*NSF voor het Paralympisch Team NL. Als begeleider van talentvolle Paralympische atleten en als assistent Chef de Mission is Esther verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de gehandicaptensport in Nederland en in het buitenland.

Esther Vergeer vertelt open en eerlijk over haar ervaringen als topsportster met een handicap. Haar verhalen over het omgaan met tegenslagen en haar doorzettingsvermogen zijn indrukwekkend. Motivatie, openhartigheid en enthousiasme zijn hierbij de sleutelwoorden. Esther vertelt een persoonlijk verhaal over haar carrière op de tennisbaan en haar carrière nadat ze in 2013 een punt achter haar tennisloopbaan zette.

De KOS organiseert deze avond speciaal voor leden en introducé. We heten u  van harte welkom op donderdag 17 november a.s. tussen 20.00 uur en 20.15 uur. Deze lezing zal gehouden worden in de theaterzaal van het Klavier maar u vooraf wordt ontvangen bij de gezellige brasserie “Bij Anton”  aan het Anton Pieckplein 2 te Kaatsheuvel.  We ontvangen u graag eerst met een heerlijk kopje koffie of thee, tevens ontvangt u deze avond enkele munten voor de borrel na de lezing.
 
Inschrijven?
Wilt u deze bijzonder lezing van een zeer inspirerende topsportster bijwonen? Schrijf u dan uiterlijk 11 november a.s. in via het inschrijfformulier (eerst inloggen). Na inschrijving ontvangt u van ons per e-mail een bevestiging van uw inschrijving.
 
Kaatsheuvelse Ondernemers Sociëteit
Antoine van Grinsven, voorzitter

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Terug naar boven