< Terug naar overzicht

Terugblik 'Slimme actie... bij Docdata'

Datum 11 jun 2015
Locatie Docdata, Waalwijk
Terugblik 'Slimme actie... bij Docdata'
Dat E-commerce tegenwoordig niet meer weg te denken is uit het dagelijks leven van de consument, werd wel duidelijk tijdens de bedrijvenpresentatie bij Docdata op donderdag 11 juni jl. We willen op elk moment, ongeacht waar we zijn, kunnen shoppen. We hebben talloze mogelijkheden op het gebied van betaling, verzending en verpakking. Deze ontwikkelingen vragen om slimme E-commerce oplossingen, oplossingen van Docdata
 
Door de jaren heen heeft Docdata veel klanten begeleid vanaf de start tot de grote online spelers die ze nu zijn. Voorbeelden daarvan zijn Bol.com en Wehkamp die al vanaf het eerste uur vertrouwen op de dienstverlening van Docdata. Of het nu gaat om fulfilment, online betaaldiensten, retouren of volledig webshopmanagement, Docdata biedt intelligente diensten aan om succesvol te zijn binnen E-commerce. Zij zijn daarom niet voor niets de grootste dienstverlener op dit gebied in Nederland. Maar ook in het buitenland zijn ze erg actief. Docdata verwerkt dagelijks maar liefst 125.000 tot 250.000 orders.
 
Met een opkomst van 100 KOS-leden hebben we allen zeer aandachtig geluisterd naar de uitgebreide presentatie van Michiel Alting von Geusau(CEO van Docdata), met aansluitend een indrukwekkende rondleiding. Onder het genot van een hapje en drankje hebben we vol bewondering door de gangen van het enorme warehouse gewandeld en hier en daar verschillende verwerkingsprocessen van dit toonaangevende en zeer bijzondere bedrijf bekeken.  
 
We blikken daarom terug op een zeer interessante bedrijvenpresentatie.
 
Bekijk hier de foto’s

Terug naar boven