Nieuws van leden

Benieuwd naar wat er speelt bij de lokale ondernemingen? Hier vindt u nieuwsberichten die door de KOS-leden en door het bestuur aangeleverd zijn. Heeft u als KOS-lid ook een bericht dat u graag geplaatst ziet?

Finc Samen Ondernemen Sessie 7 december;

door
www.koskaatsheuvel.nl
U moet de groe(n)ten van HAK hebben! De komende Samen Ondernemen Sessie mag u niet missen. Donderdag 7 december betreedt Arnoud van Os, voormalig DGA van Peter van Halder Grootverbruik in AGF B.V. en inmiddels managing director bij HAK , het ondernemerspodium bij Finc. Komt u ook? Meld u vandaag nog aan via www.fincaccountants.nl

De aankomende Samen Ondernemen Sessie van Finc mag u niet missen. Donderdag 7 december betreedt Arnoud van Os het Finc-'podium'. Arnoud van Os is voormalig directeur-eigenaar van Peter van Halder Grootverbruik in AGF B.V. en inmiddels directielid bij HAK, dat afgelopen zomer zijn bedrijf kocht. Een opzienbarende overname in foodland. Met een bijzonder mooi verhaal over de start van zijn ondernemersloopbaan geeft Arnoud een boeiend verslag van het afgelopen decennium. De jaren waarin hij ondernemer werd, keihard werkte aan zijn bloeiende onderneming in de AGF-sector en uiteindelijk de sprong maakte naar het onbekende, de verkoop aan HAK. Bent u erbij 7 december? Programma donderdag 7 december 16.30 Inloop Samen Ondernemen Sessie 17.00 Welkomstwoord door Arno van Oosterhout (Finc Accountants) 17.05 Presentatie door Arnoud van Os (Directielid bij HAK en voormalig DGA van Peter van Halder Grootverbruik in AGF B.V.) 17.30 Presentatie door Marco Leijten (Finc Accountants) over Financial Planning 17.45 Vooruitblik "gevolgen regeerakkoord voor vermogende ondernemer" door Marco Leijten 18.00 Afsluiting en borrel (tijdens de borrel serveren we heerlijke HAK-soepen)

 
www.koskaatsheuvel.nl
                                     … Lees verder
 
Terug naar boven