Nieuws van leden

Benieuwd naar wat er speelt bij de lokale ondernemingen? Hier vindt u nieuwsberichten die door de KOS-leden en door het bestuur aangeleverd zijn. Heeft u als KOS-lid ook een bericht dat u graag geplaatst ziet?

De toekomst van Soeterboek & Partners

22 januari 2020 door Rene Soeterboek
www.koskaatsheuvel.nl

Soeterboek & Partners (1981), administratie- en belastingadviseurs uit Kaatsheuvel, staat op een nieuw hoogtepunt in haar bestaan.

 

Vol enthousiasme vertelt directeur René Soeterboek: “Soeterboek & Partners is uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd MKB bedrijf met 15 medewerkers.


Vorig jaar zijn wij door de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen uitgeroepen tot modelkantoor: een kers op de taart voor ons harde werk waarin de klant altijd centraal staat.
Met trots kan ik mededelen dat ik per 1 januari 2020 een deel van mijn aandelen heb overgedragen aan mijn dochter Merle Soeterboek – die het vak met de paplepel is ingegoten – en Patrick Antonissen, een ervaren allround accountant.

Deze nieuwe generatie zal de leiding mee op zich gaan nemen en automatisering binnen ons kantoor naar een nog hoger niveau gaan tillen. Wij zetten écht in op automatisering en gemak. Wij willen onze klant zoveel mogelijk ontzorgen in het gehele administratieve proces. De afgelopen jaren hebben we hier al mooie ontwikkelingen in doorgemaakt, wat zorgt voor een efficiënte samenwerking met onze klanten.”

Meer weten over Soeterboek & Partners? Ga naar
www.senp.nl voor meer informatie.


Op de foto zie u  V.l.n.r.: Patrick Antonissen, Merle Soeterboek, Rene Soeterboek


 
www.koskaatsheuvel.nl
Biesbosch, Stipt op tijd zaten we in de bus om naar de Biesbosch te gaan, de weersvoorspelling waren erg wisselend maar het viel… Lees verder
 
Terug naar boven